Anahtarlık :)

sizler için akşam eve gıdınce arıcam uzun zaman oldu kullanmıyorum onları kıyıya köşeye atmıştım beyler aksam yazarım artık

bende kawasaki anahtarlık arıyorum ama malesef bulamadım :( olan arkadaşlar varsa ücretli /ücretsiz alabilirim.

motosikletinizi götürdüğünüz servis kendi anahtarlığını reklam için verecektir ki servis anahtarlıkları orjinal ve güzel olurlar dikkat çekmek açısından! bir ara kendi anahtarlığımın resmini koyarım

örneğin şu:
pr_01_22353_max.jpg

biraz farklı bir yönden yaklaşayım.. istediginiz anahtarlıgı yaparım.. amblem yazı şekil . fark etmez... kendi düşündügünüz bir çizim de olur.. ne dersiniz :)

motosiklet.net bi tarafta yazıcak bi Tarafta adım Soyadım Kan Grubum Yazıcak Sekilde Yapabilirmisiniz ?

biraz farklı bir yönden yaklaşayım.. istediginiz anahtarlıgı yaparım.. amblem yazı şekil . fark etmez... kendi düşündügünüz bir çizim de olur.. ne dersiniz :)

on numara olur daha ne olsun :) benden bir üstte mesaj yazan arkadaşın yazdığı gayet mantıklı mesela? fiyat ne olur mesela?

bi tarafında kawasaki diğer tarafında kan grubu isim soy isim renkte siyah ustune yeşil yazı :) ücreti ne kadar olur birde varsa yaptıklarınızdan bir örnek resım eklermısınız.

feyizoğlundan küçük bi alışveriş yap yanında silikon anahtarlık veriyolar:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar