Anahtarlık :)

Elinizde fazladan kullanmadığınız silikon anahtarlık varsa yollarmısınız? Motor alıcam bir tek adam akıllı anahtarlık eksik şimdiden teşekkür ederim :)

bende ondan sordum kargo ucretı verıceksen gondereyım anahtarlıkta sana ,kargo parasıyla bence gıt bı anahtarlık al

tuhafff!

banada tuhaf geldi kargo ücretini üstlenmen lazım onada bi anahtarlık alınır , kaldı ki motora bikaç bin lira verdikten sonra 5liralık anahtarlıga da para vardır ,neyse hayırlısı

ama ben farklı anahtarlıklar istiyorum öyle fotorafları varsa koyarmısınız ona göre kargoyu karşılabilirim :)

bu silikon anahtarlıktan ben de aradım ancak bulamadım.
bildiğiniz bir alış veriş sitesi varmıdır alabileceğimiz ?

SeaLight Kuşadasının Oteli :)

Motosiklet.net Yazan Anaktarliklardan Nerden Alabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun markasına göre değişiyor dimi o anahtarlık ?
sen en iyisi bir hırdavatçıya git, kale kilitten anahtar al, bide slikon kafana göre takıl pls? :rendeer:

Öyle istediğimi yapamam ama :D kalıp lazım bana kalıp olsa hertürlü yaparım aslında :D

hepsiburada.com dan alabilirsin:) ben deri anahtarlık aramıştım ancak orada buldum:)

kardeşlerım ılk once sunu solıyım bende anahtarlık var fakat benım anahtarlıkların hepsı reklam degıl ,efes ,dark ,yenı rakı ,absent gıbı alkollu ıckılerın anahtarlıkları fakat nesı var sılıkon iş gorurmu bılmem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar