anahtar kontagın ıcınde kırıldı

herkese merhablar bn aranıza yenı katıldım
sorunum as 125 t motosıkletım anahtarı ıcınde kırılde parca kaldı ıcınde fakat yedek anahtarla calısıo gıne sadece anahtarı sokup cevrıorum snra cıkarıorum anhtarı motor calısıo sızce yenı kontak mı almam lazım yoksa parcayı ıcnden cıkarabılırmıyız bıde bır zararı olabılırmı motora ?yardımcı olan herkese sımdıden tesekkurler .

Valla o parçanın ordan çıkması lazım :mrgreen: Nasıl becerdin yaw :mrgreen:

Dursun içerde ;

ne işin var anahtar taşıyacaksın bir de...

:mrgreen:

O kadar kalitesiz mallar var ki değil anahtar ; çinliler döke döke gidiyor yollarda vidaları...

Adam yardım istemiş, siz alay etmeyi tercih etmişsiniz :farao:

Arkadaşım, eğer motosikletin için kapalı garajın yoksa, bu şekilde hırsızların ekmeğine yağ sürmüş olursun.Eğer kontağını kapalı konuma getirebiliyorsan, anahtarın, kontağın içinde kalmasının motosikletine başka bir zarar vereceğini sanmıyorum.İyi bir anahtarcının onu çıkaracığına eminim.Başarılar...

ince ağızlı bir kargaburnu ile çıkarmayı dene büyük ihtimalle başarılı olursun:cat:

geçmiş olsun arkadaşım.Diğer anahtarı biraz takabildiğine göre kırılan uçu bayağı
içerde kalmış ince uclu bir tığ gibi bişey bulabilirsen çekip çıkarmaya çalış ama
işin çok zor kontağı sökmen gerekebilir ama kendin söküpte bozarsan işin daha zor
çıkartamazsan uğraşma servise bir götür derim.

Parça cımbız, kerpeten, pense, gibi araçlarla çıkmıyorsa kilidi sökmek gerekli. Kilidi söküp toplamak da işkence. Yani öyle yapıyorlar ki sanki hiç açılmayacak. Bence sen kilidi sök çıkarmayı dene. Çıkaramazsan öyle değiştirirsin.

cevaplarınız ıcın tesekkurler heralde en ıyısı yenısını takmak ztn fıyatı 30 35 ytl arasında cunku onun ıcınden cıkması ımkansız nasıl becerdıgıme gelınce kontaga dızım carptı kaza anında o zmn oldu

kardeş aynı şey benimde başıma gelmişti. Yapacağın en iyi şey motoru servisine götürmektir. Kontağı dağıtmadan anahtarın yerinden çıkacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun. Eğer kontağı sen sökebiliyorsan kontağı dağıtmadan bir çilingire götürebilirsin. Onlar içinden çıkarmakla kalmaz elindeki yedek anahtarın bir eşini yapıp tekrar yedek olarak kullanbilirsin ki, çilingirdeki elindeki çin mallarından daha sağlam vede dayanıklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar