siz maltepedemi ikamet ediyorsunuz.ben de kartallıyım.yakınmışsınız.Sadobey' Alıntı:Helal sana hata biz de maltepeden geleceğiz
bizim regal raptorcular fuardan sonra çatalcaya gidelim diyorlar bakalım kısmet
siz maltepedemi ikamet ediyorsunuz.ben de kartallıyım.yakınmışsınız.Sadobey' Alıntı:Helal sana hata biz de maltepeden geleceğiz
sen katılımcılara ne bakıyorsun sen şurda şu saatte diyeceksin bizde sana itaat edicez:rendeer:hata' Alıntı:zahmet olurmu hiç bilakıs severek yapıyorum.saati ve buluşma nokta veya noktalarını katılımcı arkadaşların verdıgı bılgılere gore yapacagım buda sanırım 1-2 gün sonra netleşir.
Olabilir Fuar günü gelsin bakalım abim (bawebaran) İzmir deydi 1 aydır motorla gidip motorla geldi bu akşam. dinlensin bir konuşurum. slwer 'ada söyleyeyim. Yolculu gelirsek yolcularımızın isteğini de göz önünde bulundurur orada karar veririz.kaldera' Alıntı:siz maltepedemi ikamet ediyorsunuz.ben de kartallıyım.yakınmışsınız.
bizim regal raptorcular fuardan sonra çatalcaya gidelim diyorlar bakalım kısmet
siz motorlarınızla mı gideceksiniz fuara,eğer motorlarınızla gideceksiniz pazar sabahı buluşabilir birlikte gidebiliriz belki bir aksilik olmazsa..Sadobey' Alıntı:Olabilir Fuar günü gelsin bakalım abim (bawebaran) İzmir deydi 1 aydır motorla gidip motorla geldi bu akşam. dinlensin bir konuşurum. slwer 'ada söyleyeyim. Yolculu gelirsek yolcularımızın isteğini de göz önünde bulundurur orada karar veririz.
olur benim msn [email protected] eklekaldera' Alıntı:siz motorlarınızla mı gideceksiniz fuara,eğer motorlarınızla gideceksiniz pazar sabahı buluşabilir birlikte gidebiliriz belki bir aksilik olmazsa..