Anadolu yakasi Pendik Tuzla civari motosiklet antremani yapılabilecek boş alanlar

Merhaba,
Bu soru bir cok kez sorulmuş fakat Pendik ve Tuzla civari için belki birkaç kişinin tavsiyesi olabilir diye sormak istedim. Bundan önce açılmış konularda pendik halk pazar alanı önerilmiş fakat oraya artık girişe izin verilmiyor. Görevliler tarafından dışarı çıkarıldım. Tuzla viaport marina otoparkında da aynı şekilde görevliler rahat bırakmıyor. Rahatsız edilmeden düşük hızda dönüş antrenmanları yapabileceğim Pendik - Tuzla lokasyonlarinda boş bir alan var mi acaba?

İyi Eğlenceler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba,
Bu soru bir cok kez sorulmuş fakat Pendik ve Tuzla civari için belki birkaç kişinin tavsiyesi olabilir diye sormak istedim. Bundan önce açılmış konularda pendik halk pazar alanı önerilmiş fakat oraya artık girişe izin verilmiyor. Görevliler tarafından dışarı çıkarıldım. Tuzla viaport marina otoparkında da aynı şekilde görevliler rahat bırakmıyor. Rahatsız edilmeden düşük hızda dönüş antrenmanları yapabileceğim Pendik - Tuzla lokasyonlarinda boş bir alan var mi acaba?

İyi Eğlenceler

istanbul park dışında geniş otopark alanları var normal zamanda boş oluyor o zaman.
Ben kapalı alan hamiyet eğitimi alacağım zaman oradaki alanlardan birinde gitmiştik hoca ile, orada geniş alana kukaları dizip parkur oluşturmuştu. Oralara bakabilirsiniz.
Ama dikkat edin etrafta çok köpek var, kovalayabiliyorlar.

Ben de Pendik halk pazarı demek için girmiştim, ne dertleri varmış da çıkartıyorlar insanları, peh.

Valla zabıta kapattı falan dedi görevli çıkardı beni anlamadım

Gece 22.00 den sonra tuzla tersaneler bölgesinde buruna kadar uzun bir yol var orayı kullanabilirsin.

Not: Hafta sonları da boş olur bir bak istersen.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aydınlı'da Emlak Konutları tarafında zemini güzel boş bir alan vardı, hatta ben orada 2 defa eğitim almıştım. Haritadan bakayım dedim ama bulduramadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar