Anadolu yakası izbe mahalleler

Selamlar herkese. Önceki konuda bahsetmiştim motorum acibademden çalındı. Yarin bir arkadaşımın motoru ile kafamdaki belli güzergahlara gidip mahalleleri dolaşacağım. Anadolu yakasında soyleyebileceginiz bu tarz mahalle semt varmıdır benim kaçırdığım olursa atlamayayım yardımcı olursanız sevinirim. Ünalan, fikirtepe, yeşil cami civarı ve hasanpaşa şuan aklımda olan güzergah.

Çamur atmak gibi olmasın ama bahsettiğin mahalleler çıkar genelde.
Birde selamsız ekle güzergaha.

Yanlız hocam dikkat, calinani bulmaya giderken bi kaç bisey daha caldırmayın.

Selamlar herkese. Önceki konuda bahsetmiştim motorum acibademden çalındı. Yarin bir arkadaşımın motoru ile kafamdaki belli güzergahlara gidip mahalleleri dolaşacağım. Anadolu yakasında soyleyebileceginiz bu tarz mahalle semt varmıdır benim kaçırdığım olursa atlamayayım yardımcı olursanız sevinirim. Ünalan, fikirtepe, yeşil cami civarı ve hasanpaşa şuan aklımda olan güzergah.

Anadoluyu bilmemede ben benim motorumu kurtuluşda bulmuşdum dönercinin önünde duruyodu polisle aldıydım.Ek olarak kuştepe,Çaglayan dere,kağıthane nişantaşı ünüversite önündeki yeşilik,Şark kağvesi(kuzey sokak ve aşaşı),levent sanayi,gayretepe çağlyan yolu üstüne atıp kaçanlarda var Ve Kurtuluş

Motor kaliteliyse sanayiyr bak derim önce genelde parçalanıyor.Umarım bulursun

Not:tek gitme sakın motoru alim derken bıçak yiyip kalırsın

Anadolu yakasından çalındığı için bu tarafta olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Bostancı sanayiyede bakayım teşekkür ederim.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Listeye Fındıklı mah. Başıbüyük mah. ekleyin. Kuzenimin ve arkadaşımın motorları buralarda bulundu.

Örnek Mah. - Ümraniye, Şifa Mah. - Tuzla, Yenisahra (Optimum AVM arkası), Sultanbeyli'nin herhangi bir yeri.

Biz daha önce Şifa Mahallesinde bulduk çaldırdığımız motoru. Hem de çalan sığır üzerindeyken. Daha sonra parmaklarını kırdık. Emniyete bu işi bıraktığımızda biz ne yapalım gibi saçma sapan sorularla karşılaştık. Bunu iyi bir şeymiş gibi anlatmıyorum fakat adalet anca bu şekilde içimize su serpiyor. Benzer şekilde komşumuzun geçen sene çalınan CBR250R'ını da kontağı sökülü vaziyette Yenisahrada stadın yakınlarında bir ara sokakta bulduk.

Bu şekilde bir aramayı tavsiye etmem. Orası ayrı mesele.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Yenisahra derenin oralara bi bakiver.unalanda hasanpasada bosuna arama bence. Bostanci sanayide de pek motorcu yok

öncelikle geçmiş olsun. yeddi emin otoparklarına ve ibb nin de otoparklarına bak.

yedpa nın otoparkına mutlaka bakın,calınan bır motorun orada park halinde olduğunu defalarca duyduk,bir kaç kez gidildi ama denk getiremedik...güvenliğe birşey sormayın...gündüz gidin bi dolaşın içeri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar