aNaDoLu RaCiNg MoTo TeaM Demirköprü Brajı(top:190 km) BOL FOTOLU

burası manisanın salihli ilçesindeki demirköprü barajı.aslında grubnumuz toplam 10 kişi o gün 6 motsiklet vardı.hepside bilinçli kullanıcılar.fırsat buldukça eğitimler yapıyoruz sizi de bekleriz..

şu kısımda cok eğLEndim iLk motoLar gözüküyo sonra kasklar yerde sonra montLar motorLarın üstünde dewamında pantoLon ayakkabı diye dewm ediLcek cuuup diye baraja daLarken fotoLar dewam edicek diye hevesLe baktım :))) oLmamış :)

süpermiş gezi yaa baLık var mı orda baLık tutuLsun bari :) böLEsi rüzgardan atraxion oLuyooo.. ama değmiş iyiymişşş

ahmet (blackberry) geziye katılamadığım için özür dilerim :) daha cok foto olurdu o zaman ama neyse gelecek sefere..

Guzal gezi olmus birde benzin bitmeseymiş tam olurmuş :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuş gençler devamını da bekleriz kazasız nice gezilere...

şu kısımda cok eğLEndim iLk motoLar gözüküyo sonra kasklar yerde sonra montLar motorLarın üstünde dewamında pantoLon ayakkabı diye dewm ediLcek cuuup diye baraja daLarken fotoLar dewam edicek diye hevesLe baktım :))) oLmamış :)

süpermiş gezi yaa baLık var mı orda baLık tutuLsun bari :) böLEsi rüzgardan atraxion oLuyooo.. ama değmiş iyiymişşş

hevesini kursağında bıraktığım için çok özür falla.

balık derken balığın alası var alabalık çiftlikleri var.isterseniz gözünüzün önünde tutup önünüze servis ediyorlar.anacak bizim yemeye vaktimiz olmadı.

ahmet (blackberry) geziye katılamadığım için özür dilerim :) daha cok foto olurdu o zaman ama neyse gelecek sefere..

sen olsan çok güzel fotolar çekiektik malum motsikletle giderken foto çekmek çok zor oluyor.o virajları görseler herkes akın eder bu bölgeye.

Son düzenleme:
biz grup olark sigara kullanmıyoruz.bende içmiyorm zaten.bir arkadaş içiyor.millet üşüştü sigaranın başına canları sıkılmışta.sigaraya hayırrrr tabikide..

her zaman bekleriz bizim amacımız zaten küçük büyük, racing ufak cc diil motorcuyuz ve bizim gibi motorcu arkadaşları arıyoruz :):cat:

ah valla okudukça motoru almaya sabırsızlanıyo insan:)
montlar güzelmiş :cat:

Racing moto team için racing yada türevi motosikletleri kullanmanız gerekmez mi ?
Yada SSi olan bi elemanın cross gurubu kurması mantık dahilinde olur mu ?

yarışçı deyince sadece aklınıza ss mi geliyor biz 125 liklerde yarışın tadını çıkartıyoruz :) anlıyana....

:mrgreen: ehehe bizde böyle

:mrgreen: bizde böyle ruhumuzda racing var var motorumuz her ne kadar olmasa da :mrgreen:

Son düzenleme:
bizde ekip ruhu var daha ne isteyelimki illa motorun ruhunu tatmak için 600 1000 yarış motosikletlerimizin olamsımı gerekiyor ufak cc motor olunca motorcu olarak görülmüyoruz maalesef.adım adım çıkıcaksın basamakları...

Tekerinize sağlık. Güzel gezmiş Güzel eğlenmişsiniz. Bizede devamını dilemek düşüyor. Birdahakine şöyle yemekli bir gezi bekliyoruz.

inş gezilerimiz devam ediyor ama paylaşmaya zaman bulamıyoruzz işlerimizden dolayıı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar