aNaDoLu RaCiNg MoTo TeaM Demirköprü Brajı(top:190 km) BOL FOTOLU

Bu gezimizi ekibimizin sitesinde yayınlamıştım o yüzden anlatımı ona göre yaptım kusura bakmayın artık..

aNaDoLu RaCiNg MoTo TeaM ekibinden herkese merhaba.pazar günü gerçekten hayatımızın belkide en güzel gezilerinden birini yaptık.
SAAT 11 sularında 6 motosiklet buluşma yerinde toplandık amacımız 45 km UZAKLIKTAKİ BORLU kasabasına varıp gelmekti.ama baktık virajlar çok tatlı bastık bizde okdr muhteşem virajlar varki yollarda neredeyse herkesin ayak dayama yerleri yere deyicek hatta oktay fazla yatmış olmalıki ayakkabısının altını eritmiş.borluya vardık ve yiyecek içecek bir şeyler aldık ve baraja doğru yol aldık barajda manzaranın tadını çıkardık.geri dönüş yolunda ise daha bir muhteşemdi virajları okdr hızlı alıyordukki kimse farkında değil önemli olan tabikide hızlı gitmek değil zaten ekip olarak hıza karşıyız.ama basılacak yol buldukmu basıyoruz kontrollü bir şekilde tehlikeli hareketler yapmadan sürüş teknikelrine uyarak.yakalşık 110 km hızla giderken öndeki yavaşladı bende onun arkasındayım noluoz dedim bir baktım jandarmalar kırmızı bayrak sallıyor.tabi tırstık ehliyeti olmayanlar o panikle geri döndüler bizde oktayla davam ettik kimlik kontroleri filan derken sohbeti koyulaştırdık komutanla tanıdık çıktı bide üstüne.arkadaşları napıcaz diye sorduğuımuzda 4 te gideceğiz o zmna kdr bekeyin.4 e de 1 saat var neyse bizimkilerin yanına döndük.daha yonra patika tarla yolarında asfalta ulaşmayı başardık ardında köprübaşında mola verdik ve demirciden daha sonra aramıza katılacak engini bekeldik ve yolar bizi bekliyordu yolda gökhanın benzini bitti.benzin almaya gitti demriciye geldiğimizdeyse çok yorulmuştuk kendimizi kaplıcaya attık geri dünüşte ne yazıkkki gökhanın tekrar benzini bitti bi şekilde onuda halleetik.yazı biraza uzun oldu OKUMAK İSTEMEYENLER FOTOĞRAFLARDAN YARALANABİLİRLER.

FOTOĞRAFLAR

Yolculuk öncesi BRİFİNG
DSCF5217.jpg

MOLA
DSCF5223.jpg

DSCF5224.jpg

KASKLAR
DSCF5225.jpg

YAMAHA
DSCF5227.jpg

DSCF5226.jpg

RIZA VE FATE
DSCF5231.jpg

DSCF5240.jpg

MONT KARDEŞLİĞİ
DSCF5234.jpg

DSCF5236.jpg

GÖKHAN
DSCF5245.jpg

DSCF5244.jpg

VE NİHAYET BARAJDAYIZ

DSCF5262.jpg

DSCF5263.jpg

DSCF5253.jpg

DSCF5254.jpg

DSCF5248.jpg

DSCF5259.jpg

DSCF5268.jpg

HİŞŞŞTT NAPIONUZ...DAYI DURUN BAKEMMM
DSCF5275.jpg

DSCF5281.jpg

BEN
DSCF5285.jpg

DSCF5290.jpg

KÖPRÜBAŞINDAYIZ ENGİN ARAMIZA KATILDI
DSCF5304.jpg

VE BİTTİĞİMİZ AN ÇOK YORULDUKKK
DSCF5316.jpg

KAPLICA DÖNÜŞÜ GÖKHANIN BENZİNİ BİTER..

DSCF5322.jpg

RIZA PET ŞİŞE BULMAYA GİDER BÜYÜK KURTARICI
DSCF5336.jpg

GÖKHANDA BİR UMUTLA AĞZINDAN BENZİN ÇIKARMAYA ÇALIŞIR.
DSCF5342.jpg

TELEFONLAR EDİLİR..
DSCF5340.jpg

DSCF5339.jpg

BENZİN BULUNUR GEZİ BİTER
KAPANIŞ
DSCF5348.jpg

LÜTFEN İLGİSİZ KALMAYALIM YORUM YAZALIM..FOTOLAR FAZLA OLDU SANNIRSAM..

Moderatör tarafında düzenlendi:
tabrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş fotolar harika
en güzelini yapmışsınız buldun mu bir ara hemen kaçıcan gezmeye :)

tebrikler

yorumun için sağol.bunu hep yapıoruz biz.ilk defa motosiklet.net te yayınlamaya karar verdim.gezdik eğlendik güzel bir gün geçirdin.şehirin stresinden azda olsun kendimizi uzaklaştırıyoruz...

ahh ahha istanbulda öle şehirden uzaklaşmak gibi pek bir seçenegimiz yokki her yer şehir :) yani ev bina fabrika

ama böle 3 5 arkadaş gitmişsiniz baya keyifli geçtiini sanıyorum rsimlerden de belli oluyoo

Oldukça keyifliydi yollar daha yeni yapıldığı için ve baya virajlı olduğu için çok zevkliydi.baraj yolu sonuçta virajlı olması doğal ama düz yolu sevmiyorum nedense motorla bir bütün olmak çok güzel bir şey...

Motorlarımızın hacimleri ufak ama bize yetiyor gaz kesmeden grup halinde 120 km sabt hızla seyir edebiliyoruz.zati büyük motor alıcak olsak alırız bir keç kişi ancak bu seferde öbürkülerden kopma olacak ister istemez gazlıyacaksın o yüzden motorlarımızın aynı değerlerde olmasına özen gösteriyoruz.ağustos itibariyle 250 liğe yükeselteceğiz 3 er beşer...

Son düzenleme:
güsel ve keyifli bi gezi olmus kanımca allah kaza bela vermesin daga cok dolasın inş.

Keşke benimde böyle gezecebileceğim kafa dengi bi grubum olsa:salut:
Tüm gezileriniz kazasız belasız olsun inşallah:rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş..paylaşım için teşekkürler..devamını bekleriz..:cat:

yorumlarınız için çok teşekkürler.burada yaptığımız gezileri fırsat buldukça paylaşacağım artık.bu site bence kendi motosiklet sitemizin dışında.en seviyeli site olduğunu düşünüyorum.teşşekürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrik ederim arkadaşım güzel gezi olmuş...

mahhallede bir bende var sanırım hiç motosiklet göremiyorum bu aralar.
yada benimkinin çalındığı zamanlar baya topladılar buralardan :)
harikasınız bir inş. kazasız belasız daha iilerini yaparsınız ama tavsiyem yanınıza bir hortum birde bidon alın :) hiç olmazsa benzinliğe gidene kadar harcanan benzini benzini biten motora koyarsınız,
benzini bitende benzinliğe kadar gider :)

elemanlar 5 milyonluk benzin alıyorlar.sonra yolda mağdur oluyorlar doldurun depoyu işinize bakın demi sinir oldum o yüzden...ama yamahada çok fazlla benzin yakıordu..

maşallah ybr yakıyor valla ama eldeki sigaralar bozmuş biraz fotoları olmamış daha uzun süre motora binmek için sigarayı değil rüzgarı için

biz grup olark sigara kullanmıyoruz.bende içmiyorm zaten.bir arkadaş içiyor.millet üşüştü sigaranın başına canları sıkılmışta.sigaraya hayırrrr tabikide..

Beyler siz nerdesiniz böyle 5 kişilik arkadaş grubu tam bana göre vallaha helal olsun size bizim burada sizin gibi genç motorcu arkadaşlarımız yok içerledim vallaha :) yazın yanınıza gelip ziyaret etmek isterim sizleri birde orda borlu yazıyor yoksa ISpARTA KEÇİBORLU KASABASINDAKİ YAPAY GÖLMÜ ORASI ??????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar