ampulun teki cansız yanıyor????

thumb_953681749.JPG
[/URL][/IMG]

merhaba arkdaslar resimdede anlasılacağı gibi ampulun teki cansız yanıyor uzun farı actığımda cansız olan ısık normal yanıyor, normal yanan ampul cansız yanıyor.tam tersi oluyor yani.arasıra bi kac dakikalığına 2 side normal bi şekilde yanıyor sonra sellektör yapar gibi yanıyor sonuyor cansız olan ampul.acaba sorun ne olabilir nasıl cözülür elektirik aksamından anlayan arkdasların yardımlarını rica edicem:rendeer:

ilk önce saglam olduguna inandıgın bir ampulle degiştir sonra tesisata bak derim tam ampul dimi de deymiyor olabilir :rendeer:

ampuller sağlam cunku uzunları yaktıımda cansız yanan ampul normal yanıyor diğeri cansız yanıyor byük olasılıkla şase olayı var ama nasıl tamir edilir onu bilmiyorum

Motosikleti
Hornet
ampuller sağlam cunku uzunları yaktıımda cansız yanan ampul normal yanıyor diğeri cansız yanıyor byük olasılıkla şase olayı var ama nasıl tamir edilir onu bilmiyorum

Şase olabilir benim sinyalin bi taneside bi ara cansız yanıyodu..Bide sinyali yaktıqımda farlar sellektör yapıyodu..

tesisatı tatik et degiştir kablosunu yapamam diyorsan götür bi servise baktır arıza arızayı dogurur biliyorsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar