E-M-R-e cim

bende bayadır planladığım ampul değişme olayını bu akşam yaptım başlık açacaktımki baktım sen yazmışsın aşa yukarı aynı olayı gerek duymadım

öncelikle soruna cvp vereyim..yazdığın ampul kesinlikle motora bişi yapmaz aydınlatma olayı sürücünün keyfile kalmışdırki beyaz yada sarı kendi bilir OSRAM ampulü öneririm..ben ondan taktım sana diyeceğim tek olay benim aldığım seriden al COOL BLUE serisi H7 HYPER WHITE 5000K modelini aldım ben sen istiyosan beni bul işyerinden aliyim sanada 1 tane benim çalışdığım şirket getittiriyo osram ampulleri

50-60 lira arası satış fiyatı olan benim ampullerimi (2 tanesi) 35 liraya aldım ben sanada bi yardım yaparım

sana uyacak ampulde bu linkdekidir
http://www.sahibinden.com/osram_-_h...3WQQpXQQdisplayitem&keyword=HYPER WHITE 5000K
burdaki fiyata bakma 2 adet fiyatı bu sana bunun tekini 15-20 arası alırız sanırım tutmaz bile neyse gelelim benim meseleye....
benim motoru biliyosun (CBR600F) seninki gibi H4 değil ama H7 2 adet var benim motorda
ulen bu msj'ı 2 saatte yazdım inanın fotoğraf makinasının kablosunu bulamadığım için resimleri atamıyorum şuanda sonra bulursam atacam inş
gördüğümü söliyim ben renk direkt bembeyaz oldu yola gitmedim garajda resim çektim sadece baya fark var ışık gücü olarak resimleri atınca daha iyi belli olacak...