omeruby Katılım 5 May 2007 Mesajlar 340 10 Tem 2013 Konu Yazar #1 Merhaba arkadaşlar. İki ucununda bağlantı kısımları aynı olan bir amortisörü ters (yay kısmı aşağıda kalacak) şekilde takmanın bir zararı olur mu ?
Merhaba arkadaşlar. İki ucununda bağlantı kısımları aynı olan bir amortisörü ters (yay kısmı aşağıda kalacak) şekilde takmanın bir zararı olur mu ?
serkanADH13 Katılım 27 Tem 2006 Mesajlar 6,290 10 Tem 2013 #4 Yok Öyle Bir Ağaç O senin Düşündüğün Sakız Kabağı Sulak Yerde Yetişir )
omeruby Katılım 5 May 2007 Mesajlar 340 10 Tem 2013 Konu Yazar #5 Anlayamadım cevapları :queen: Yeni amortisör aldım yayları geniş olduğu için yakışmıyor. Ters taksam yağı falan akar mı yani sorun olur mu ?
Anlayamadım cevapları :queen: Yeni amortisör aldım yayları geniş olduğu için yakışmıyor. Ters taksam yağı falan akar mı yani sorun olur mu ?
< iLk@yy > Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 5,134 10 Tem 2013 #6 ters takarsan içindeki yağ akar yavaş yavaş teleskopik ve ters teleskopik süspansiyonlar var buna göre yapısına göre değişir aldığın süspansiyona bağlı bir durum bir bakımada
ters takarsan içindeki yağ akar yavaş yavaş teleskopik ve ters teleskopik süspansiyonlar var buna göre yapısına göre değişir aldığın süspansiyona bağlı bir durum bir bakımada
serkanADH13 Katılım 27 Tem 2006 Mesajlar 6,290 11 Tem 2013 #8 Yok Dostum Orjınal Duruşu Ne İse Ona Göre Üretilir, Yani nasıl duruyor ıse amortisörün öyle olmak zorunda...
Yok Dostum Orjınal Duruşu Ne İse Ona Göre Üretilir, Yani nasıl duruyor ıse amortisörün öyle olmak zorunda...