- Konu Yazar
Merhaba kısa zaman önce tek taraflı bi trafik kazası geçirdim. Ben olanlari hatırlamıyorum ancak virajı aldığım halde bir anda kaldırıma doğru gitmeye başlamışım ve maç kaldırımda sona ermiş. Sol tarafa düştüğümü söylüyorlar ancak motorun tur camı sağdan yamulmuş. Görünürde pek bisey yoktu ama servise gotürdüğümde yalandan bir tur atıp, ön maşa yamuk dedi furş takımları değişecek dedi. Motoru bırakmadım biraz zaman geçirdik 1 hafta kadar. Motorda ne sağa çekme var ne sola. Bu sefer başka bir servise götürdüm kafaya takılacak birşey yok maşan da amortisorlerde sağlam yamulma yok dedi.
Ben de maşanın yamuk olmadığını düşünüp umut ediyorum. Ancak son bi kac gündür farkediyorum on amortisör sanki sürekli çukura girmiş gibi aşağı yukarı oynuyor duz yolda bile. Bu da ön tarafı sarsıyor. Bunun sebebi ne olabilir? İşinin ehli birileri yardımcı olursa çok sevirim. Motor bajaj pulsar 200 ns.
Ben de maşanın yamuk olmadığını düşünüp umut ediyorum. Ancak son bi kac gündür farkediyorum on amortisör sanki sürekli çukura girmiş gibi aşağı yukarı oynuyor duz yolda bile. Bu da ön tarafı sarsıyor. Bunun sebebi ne olabilir? İşinin ehli birileri yardımcı olursa çok sevirim. Motor bajaj pulsar 200 ns.