Amerikalı Sporbike

V-Twin sportbike motosikletlere bir örnekte A.B.D Roehr firmasından geldi.Firma şubat aylarında üretileceğini açıkladığı ve testlerine başladığı 1250 sc modelini Efsanenin doğuşu sloganı ile yollara sürdü...Markanın resmi sitesinde motosikletin Amerikan üretimi en hızlı ve güçlü Sportbike olduğundan bahsedilmiş...Motosiklette 180 beygir gücünde Harley Davidson üretimi 8 sübaplı üstten egzantrikli sıvı soğutmalı 1250 cc hacminde bir motor kullanılmış...Motosikleti sıradışı kılan özellikler ise motorun Harley Davidson Revolution teknolojisi taşıyan v-twin (V açılı çift silindir) açılandırılmış ve supercharger beslemeli oluşu...Motosikletin şasesinde Aliminyum çelik karışımı bir altyapı,Akrapoviç egzozlar Marchesini 5 kollu aliminyum alaşım Jantlar ,Ohlins süspansiyonlar ,Brembo frenler kullanılmış.Genel anlamda cadde performansına yönelik güç hedefli karma bir üretim yapısına sahip motosiklet seri üretim bant teknolojisi ile değil el işçiliği ile üretiliyor.

Alıntı:http://www.roehrmotorcycles.com/home.html

Harley Davidson Revolution motor

Son düzenleme:
5 yoruma da katılıyorum,bayrak koymuşlar,o farklar ne,ducati,agusta kokuları :mrgreen:

Tipi MV Agusta'nın yandan yemişi'ne benziyor. :)
önden mv agusta, yandan ducati, arkadan R1, içerden harley... :) Japonlar daha iyiler.

Ducati'nin 90 lı yıllardaki tasarımı gibi ya bu devirde cok eskı tasarım

GKN

imalat çeşitlerinden biridir taklit üretim, ama milyonlarca dolar ar-ge bütçesinden soora yapılacak iş deil..

ddh

uzaktan görünüş ayı ducatı ama tipi hi hoşuma gitmedi içim ısınmadı motora piyasada fazlada tutmaz sanırım ondan önce japonlar ve alman var

Kafa sadece chopper ve benzin gücüne çalışınca ortaya bu çıkıyor anlaşılan.Bu tasarıma yön verenlerin alayının İtalyan olmasından şüpheleniyorum.Sırf Amerikalılarla dalga geçmek için karma bir sporbike yapmışlar.Eski teknoloji Harley motorundan güç almak içinde supercharger beslemeli yapmışlar.Zaten benzini içen motora bide pipet takmak gibi bişey olmuş.Hoş adamlarda para var,umurundamı dünya:cherry:.

Çakma ducati olmuş , bu amerikalılar HD yapsınlar onu daha guzel yapıyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar