Amerika'li polismi japon polismi??

Japon polisler sanırım bir yarışmadalar, halleri öyle:) amerikan polisleri ise daha çok deneme turu yapıyorlar gibi. Ama oyum kendimden yana, ben bu parkurları sabahları kulağıma damlatırım bea:p:p

Bizdeki yanlışlığın en önemli olanını dipnot olarak vermiştim..

Yani vejetaryen birinin önüne pirzola verip; menümüz bu ve yiyeceksin.Yanında
ayran ve su isteme , yoktur...
demek oluyor...

Bizdeki yanlışlığın en önemli olanını dipnot olarak vermiştim..

Yani vejetaryen birinin önüne pirzola verip; menümüz bu ve yiyeceksin.Yanında
ayran ve su isteme , yoktur...
demek oluyor...

muratgergerli kardeşim, trafikte öyle polisler gördümki, benim diyen arkadaş eline su bile dökemez, altlarındaki motora aşık olmayan insanların yapamayacağı kadar iyi sürüyorlardı. Elbette bildiğin gibi, Memuriyet Zihniyeti dediğimiz olgu (ki bunlarda memurları çok kusurlu bulmuyorum asla) bazı polis arkadaşlarımızıda etkiliyor ve beklediğimiz istediğimiz becerileri, motora duydukları sevgi ve özeni gösteremiyorlar:cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım yunus polisleri normal polislerden daha iyi kullanıyor motorlarını.. Gözlemlerim öyle söylüyor :p

Buradaki kıyaslamaya esas olan slalomda ki fark amerikalıların kukalarının normal
boyutlarda olması nedeniyle japon meslektaşları kadar yatamamalarıydı,çünkü
aynı miktarda yatarsanız takarsınız.
Buna rağmen bariz bir japon üstünlüğü sürüşün tüm disiplininde tango gibi
ustaca ve ciddiyetle icra edildi.

falla benim gördüğüm geceleyin s virajından geçen yunuslar hiç acemiiee bensemioduu herifler pegleri degdiriodu nerdeyse :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben yeni yunus'ları kasdetmiştim zaten.:)

BMW kullananlar 10-15 yıldır motor sürüyorlar ve cidden çok iyiler zaten, genellikle yenilerde varadero var, onlarda ölüp bitiyorlar motosiklet için ama dediğim gibi yeterli eğitim almamışlar, düşe kalka öğreniyorlar.

Geçen tophane buluşmasına 3-4 ay önce kaza yapan yunus arkadaşımla gelmiştim mesela, vucudunun yarısı neredeyse platin, artçısı aynı kazada vefat etti, şimdi masa başında çalışıyor ama tüm bunlara rağmen bir an önce tekrar motosikletine dönmek için can atıyor.

Aye abı sen gezıye gıtmmemısmıydın?? he bıde gecn gun yunuslarla konusodum dedım bu motorlar kac para devlete ne kadar gelıo dedım dedıgı cvp su kdv+otv sız 18 mılyarcık ama kdv+ötv odenmıyomus 18mılayara gelıyomus masallah....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok hava muhalefeti nedeniyle gitmedim:)

Konuya dönecek olursak

Japon polisleri daha hızlı ve kıvrak çünkü zamana karşı yarışıyorlar

Amerikalılar yavaş ve hantal ama sakinler çünkü eğitim bitirme sınıavındalar ( benim tahminim )( yarışmadıkları kesin )

Bu durumda toic konusu fiyasko oluyor :queen:

japonlar her alanda kendilerini kaliteleriyle belli ediolar:mrgreen:

Yav arkadaşlar, Caponlar Yarışıyor, amarikalılar ise sanki bir sınavı geçmeye çalışıyorlar gibi. O yüzden karşılaştırma çok doğru değil gibi geliyor bana:)

bizler her alanda elestiriye acik insanlariz bi bardak suyu koy gene elestiririz abicim:mrgreen:

Amerakialıların yarısını izlemedim bile. Japonlar gerçekten harika izlerken başım döndü... Helal olsun adamlara verdikleri eğitime bak !

parkurlar da farklı motorlar da.

hem japonlarda sanırım zamana karşı yarışıyorlar ama amerikalılarda böyle bir çaba görünmüyor. bana öyle geldi vallaa.

ama japonlarda özellikle birinci sürücü harikalar yaratıyor. Süper..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar