Amerika'li polismi japon polismi??

Japonu ilk seyretmeye başladığımda düşecek sandım ne biçim çıkıştı o.Kesinlikle japon derim.

Yaw bu arada onları seyrederken sankim kendimi gördüm...:queen::queen:

Saygılar.

Dip not :Bizim Yunuslar hepsini döver bence...

japonlarda 8 numara oldukça iyi diğerleri hantal amerikalılarda ise 2.15 gibi kadraja giren hatun oldukça sağlam

japonlar akıllı insanlar bakın ii düşünmüşler o pipoları koymamışlarki daha ii yaatsın die çünkü normal yaşamda onlar olmayacak :D

Abi Bırak Ya Türkiyede Ne Güzel Yunuslarımız War :) Hem Üzerlerindekiler Yakışıyor Hemde Motorları Süper

bi kere genetik olarak asyalilarin vucut dengesindeki mukemmellikleri, ortama adaptasyonlari ve refleks ustunlukleri ortada.. O adamlar amerikaliyi kuka diye piste koyar, sagindan solundanda gecerler..

Bence Japon'nun altinda ki motor ile Amerika'linin altindaki arasinda bariz bir cusse farki var ki agirligida kesin daha farklidir. Ondan dolayi Japon polis daha kivrak manevra yapmis gozukuyor olabilir :)

Sanıyorum kimsenin dikkatini çekmemiş.Amerikalı polislerin sonuncusu bir bayan.Dikkatle seyredin :)

parkur farkli fizikler farkli motorlar farkli bence amaclard a farkli

japonlar daha kivrak gorunuyor ki dogal sonuctur.

Ama amerikan polisi iyidir... ne oldugunu anlamadan otobanda zirt diye bitiverir..400 kg lik harleyden 125 kglik polis iner :p

tecrubeyle sabittir defalarca ama gorevlerin icok iyi yaparlar :)

Tabiki Amerikan. 1 amerikalı parkuru yavaş geçiyor, japon hızlı, o yüzden gözümüze sanki japon iyiymiş gibi geliyor. yavaş ve keskin dönüşlerde japon hep ayağından yardım alıyor, amerikanın ayağı motordan inmedi durma harici

we're all living in America America America :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar