Amerika'dan Ekipman

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar.
Amerika'daki arkadaşımdan motorsiklet ekipmanlarımın bir kısmını aldırmayı düşünüyorum.
Öncelikle sorum; Türkiye ile fiyatları arasında çok fark var mı? Yani bu yapacağım şeye değer mi?
100'lük bir motor ile başlayacağım, ehliyeti aldım.Kendime ve kız arkadaşıma ekipmanı motor almadan önce toplamak istiyorum.
Kask,mont ve eldiven önerilerinizi alabilir miyim?
Bütçem 2 kask 1 mont 1 eldiven için 500 Dolar kadar.Eğer bütçe yetersiz derseniz 1 Kask 1 Mont 1 Eldiven olarak tavsiye edebilirsiniz.
Yine yetersiz diyorsanız, yazıverin işte önerilerinizi :)

Son düzenleme:
500 Dolara en fazla 1 kask ve 1 çift eldiven alırsın. Ama bulduklarınında kalitesi tartışılır.

Kampanyalara bakmak gerekli 1000 liraya hayli hayli alınır (Lazer LZ6 Sharptan 5 yıldızlı kaskı 120 liraya aladım)

Merhabalar
Belirtilen butce zaten yeterli gibi başlangıc için.100 luk bir motor ile başlayacaksın sonra 125-150 belki 250 cc.Eğer cok buyuk bir alet almayacaksan guvenlik için ayırdıgın butce Turkiye şartları için yeterli
Değişik arkadasın önerdiği gibi LZ6 kask 120 lira ,bende LS ff350 kaskı 120 liraya aldım,ayrıca VENOM sport montu 300 liraya aldım,spx 2metre kilit 50 lira,artı için kask 120 lira,eldiven 50 lira,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cevaplar için teşekkürler. Dediklerinize bakıyorum. Peki Türkiye ile USA arasındaki fiyat farkları konusunda bilgisi olan?

Amerikanin en iyi sitesi revzilla.com a bak sonra Turkiyede ayni mallari Satan sitelere bak fiyat farkini asagi yukari cozersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bakıyorum, tesekkur ederim :) Kask konusunda marka bilgim yok.Arkadaşların söylediği modelleri de o sitede bulamadim maalesef

iconun 40 dolarlık eldiveni burada 190 lira. 500 dolara gayet iyi ekipman düzersin amazondan yap alışverişi. Kaskta TRde beden dene oradan aldır.

http://www.amazon.com/Icon-Compound-Long-Gloves-Gender/dp/B007KQ9EI6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1403043229&sr=8-5&keywords=icon+compound+mesh+long+gloves

http://www.motosella.com/U279,36,icon-compound-mesh-long-eldiven-deri-tekstil-eldiven-icon.htm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar