ameliyat oluyorum...belki birgün aranıza dönerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle Allah acil şifaler versin. :rendeer:

kardeşim,
sana acil şifalar dilerim ! İyi düşün, iyi olsun !:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum. Acil şifalar..

başına gelen hepimizin başına gelebilecek birşey o yüzden umudunu kaybetme işallah iyi haberlerle döneceksin şimdiden geçmiş olsun

arkadaşım umarım operasyon iyi geçerde bir an önce aramıza döner sağlığına kavuşursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun kardeşim,sana acil şifalar dilerim.unutma her zaman kalbimizdesin.İnşallah iyileşirsin.

hayırlısı olur inşallah...hayat bazen böyle acımasız oyunlar oynuyor bizlere...sanki tüm olaylar başkalarının başına geliyor dimi...bende çok hastanalerde yattım belli dönemlerde...zor günlerdir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa mete_han abi nerdesin yaaaa.yemin ederim özledim seni yaaa.:pale: bari msn yi aç:salut:

OKU!!! kardeşim geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun senin için dua edecegim.ben kaza yapalı 20 ay oldu ALLAHA şükür tek bastonlada olsa yürümeye başladım.sana bi tavsiyem olacak umarım ilgilenirsin eger ilgilenirsen senin için bizzat doktorla ve hastaneyle görüsüp randevü alabilirim.İZMİRDE ELMİKRO CERRAHİ VE TRAVMATOLOJİ hastanesi var.benim bacagımı yeninden toparladılar.ama babam benim kadar şanslı deil di onun ki kesildi moralini bozmak için deil ders alman için anlatıyorum bu hastane türkiyede tek.lütfen ilgilen cevap bekliyorum.

arkadaşım çok geçmiş olsun sabrın sonu selamet umudunu kaybetme umarım hayatındaki herşey eskisi gibi olur hatta dahada iyi olur

geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun :rendeer:

Motorcu olarak tabiat gereği sağlam bünyeli insanlardansın,emin ol bunuda üstesinden gelirsin.Dualarımız seninle!:rendeer:

cook cook gecmiş olsun. umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavusursun

OKU!!! kardeşim geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun senin için dua edecegim.ben kaza yapalı 20 ay oldu ALLAHA şükür tek bastonlada olsa yürümeye başladım.sana bi tavsiyem olacak umarım ilgilenirsin eger ilgilenirsen senin için bizzat doktorla ve hastaneyle görüsüp randevü alabilirim.İZMİRDE ELMİKRO CERRAHİ VE TRAVMATOLOJİ hastanesi var.benim bacagımı yeninden toparladılar.ama babam benim kadar şanslı deil di onun ki kesildi moralini bozmak için deil ders alman için anlatıyorum bu hastane türkiyede tek.lütfen ilgilen cevap bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar