AMBULANSA YOL AÇMA

COQ

Motosiklet Eğitmeni
hocam öyle diyorsunuzda orda devrilip düşmesi ile otomobilin kaza yapması,bir yere sürtmesi lastiğinin patlaması veya sürücüsünün fenalaşması da aynı şey değil mi ? .

Aynı şey.
Zaten o yüzden dedim ambulansın önünden cekilin diye.
Yazdıklarımdan motorlular çekilsin arabalar çekilmesin demişim gibi bir anlam mı çıkıyor?
Artı olarak arkadaşımız yanlışlıkları düşünememiş o an ve kendi fikrine göre en insani olan davranışı göstermiş.
Yazdıklarım eleştiri değil farklı bir bakış açısını hem kendisinin hem de okuyanların değerlendirmesine sunmaktan başka bir şey değildir.

Aynı şey.
Zaten o yüzden dedim ambulansın önünden cekilin diye.
Yazdıklarımdan motorlular çekilsin arabalar çekilmesin demişim gibi bir anlam mı çıkıyor?
Artı olarak arkadaşımız yanlışlıkları düşünememiş o an ve kendi fikrine göre en insani olan davranışı göstermiş.
Yazdıklarım eleştiri değil farklı bir bakış açısını hem kendisinin hem de okuyanların değerlendirmesine sunmaktan başka bir şey değildir.

eleştiri anlamında demiyorum. Sadece ilk mesajı okuyunca düşmesinden bahsedince ona yönelikmiş gibi algıladım. Sonra profilde motosiklet eğitmeni yazdığını görünce düşündüm ki, bir bildiği varda yanlış anladım heralde diyerketen sorumu sordum :)

Risk her zaman risk. Bazı riskleri göze alarak yada farkına varmadan insani davranış sergilemiş sizin dediğiniz gibi :)

Ben yanlış anlamışım. özür dilerim. 2.mesaj ile ifadenizi daha net anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar