AMASRA/Karadeniz Sonbahar gezisi..

gardaş o eski evler ne harika çıkmış ellerine sağlık. hep 1karadeniz turu hayalim var inşallah olur 1gün adanadan selamlar.:rendeer:

Bu sene 2 kere niyetlenip bir türlü kısmet olmayan Karadeniz gezisini topikten seyrettirme imkanı veren Şeyh Şamil,Remzi_39,Çakalaz,uthec ve fusuy 360 hepinize emek ve paylaşımlarınızdan dolayı:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Evet haklısın. Öncelikle Elint+Cakalaz+uthec+fusuy364 'e ve remzi39'a ::thanks:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

hocam, uzun bir aradan sonra güzellikleri paylaşmanız çok güzel... yüreğinize ve tekerinize sağlık :)

Yürekçe kardeşim,sağolasın varolasın.Hepimizin yüreğine ve tekerine sağlık olsun.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

Eşim Kurucaşileli her yaz giderim ama bir türlü nasip olmadı ama bu sene
kafaya koydum kesinlikle orada bir güzel balık yiyecem şöle keyifle.Emeğine sağlık resimler harika.

Kurucaşile'de çok güzeldir. Yolu biraz uzatıp kıyıya parelel gidersen, göreceğin

manzara karşısında, kendini dünyanın en mutlu insanı hissedersin..

İnsanoğlu, doğanın o haşmetli gücü karşısında yere bir çöp atmaya bile kıyamamakta..

Önümüzdeki yaz aylarında planlarının gerçekleşmesini dilerim..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

gardaş o eski evler ne harika çıkmış ellerine sağlık. hep 1karadeniz turu hayalim var inşallah olur 1gün Adana'dan selamlar.:rendeer:

Aslında o evleri yapanların ellerine sağlık, hepsi birer sanat şahaseri. Benden de Adana'ya selamlar.

En kısa zamanda Karadeniz turunu yapmanı dilerim.

Sıcak-soğuk, kar-kış demeden yaptığınız kros etkinliklerini zevkle takip ediyorum.

Tekerin düz bassın, yolun açık olsun.:cat:

Manzaralar fotoğraflar sunum herşey şahane. :cat:

Oralara kadar gitmiş gibi olduk.

Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

Bu arada gezi raporunda yer verdiğin bir kaza sonucu kaybettiğimiz değerli sanatçı Barış Akarsu'yu tekrar rahmetle anıyoruz.

Müthiş bir gezi olmuş.Manzaraların büyüsü insanı alıp götürüyor.Sayenizde hayranı olduğum karadenizi keyifle tekrar yaşadım.Bu arada fotoğraflar ve anlatım süper....Emeğinize sağlık...

Manzaralar fotoğraflar sunum herşey şahane. :cat:

Oralara kadar gitmiş gibi olduk.

Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

Bu arada gezi raporunda yer verdiğin bir kaza sonucu kaybettiğimiz değerli sanatçı Barış Akarsu'yu tekrar rahmetle anıyoruz.

İnşallah en kısa zamanda sizlerde gidersiniz ve açtığınız topiği bizler

zevkle izleriz.. Barış Akarsu değerli bir insandı.Rahmetle anıyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

Müthiş bir gezi olmuş.Manzaraların büyüsü insanı alıp götürüyor.Sayenizde hayranı olduğum karadenizi keyifle tekrar yaşadım.Bu arada fotoğraflar ve anlatım süper....Emeğinize sağlık...

O keyfi yaşadıysan ne mutlu. Karadeniz'in büyüsüne kapılmamak elde değil.:cat:

Motosikleti
Tracer 7
Şeyh şamil onlar ne güzel fotograflar öyle!!! bende en kısa zamanda amasraya gitme isteği uyandırdı.:) keşke araya bir,iki tanede motorlu afilli fotolarını sıkıştırsaydın cemalini görseydik...:wiinkk:
Ellerine sağlık,çok güzel paylaşım.:cat:

Çok güzel resimler. Büyüleyici ne güzel anlatım yapmışsınız elinize sağlık.

@Markopaşa ve @Mandareke görüşleriniz için teşekkür. Amasra'nın
atmosferi çok farklı insan zaman içinde yolculuk yapıyor sanki!..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar