aman kimse duymasın motor alacağım

evet duygusal bir bağ kurduğum motorum olsun düşüncesi ikizler burcunun karakteristik özelliği ile alayımmı almayayım mı kararsızlığında gidiiiip gelmektedir.Siz tecrübeli arkadaşların ki aranızda tam mantıklı bir yaşayış modeli sürdüren biri olmadığı kanısındayım (bende fena değilim bu konuda) hayatında önemli bir parça olarak gördüğünüz motor tutkusuna kapılmak üzereyim (biri beni durdursun). Ailem den saklı almayı düşündüğüm iki tekerli duygu selini karara bağlamak için istişarelerinizi bekliyorum. İstişarelerden alma sonucu çıkar ise motoru alıp garaja (kendim yapacağım garajı) koyup arasıra olduğu yerde çalıştırmaya niyetim var.Al sonucu çıkar ise bütün mesuliyet istişareye katılan arkadaşlara fatura edilecektir.(öbür tarafta) Al ama dikkatli kullan der şeklinde konuya yaklaşırsanız da durum kurtaramıyacağınız kanısındayım. (diğer dikkatsiz sürücüler...) sonuç olarak Banane ben motor istiyorum....

eğer çok istiyosan al ama ailenide ikna etmeye çalış aklı başında insanlar için motosiklet gayet güvenli bi ulaşım ve hoby aracıdır

Uçak kullanmayı bilmeden uçak alsan hemen kullanacak mıydın? Büyük Türk düşünürü Cem Yılmazın dediği gibi "Eğitim şart".

Eğitimini alman, güvenlik kurallarını yerine getirmen ve sağduyulu bir kullanım tekniği ile motor kullanman kaydıyla kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum helede bir motorsitesinde.

Not: Benim ailem de karşıydı

biraz kendimi anlatayım daha sağlıklı olur... Hız hiç onaylamadığım bişey ama elimden gelen bir şey yok bağımlısıyım Arabam ile havada 2 yerde 2-3 takla attım biraz akıllandım gibi.. Hassasiyet çok severim (fiziki denge) nekadar başarılıyım bilemiyorum (ama fenada değilim) motorun bu gibi konularda beni ister istemez disipline soksun istiyorum. yani kaza yaparım korkusu ile mantıklı, sabırlı, istikametini çizip dışına çıkmayacak güçlü güdülere sahip olmamı sağlayacak koşulları oluşturup beni eğitebilirmi.. ( ara sıra motordan bahsettiğimi unutuyorum gibi geliyor.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar