Aman dikkat!

Arkadaşlar arkadaşım Mucahid ile gezmek için yola cıktı ağvaya doğru yol aldık virajlarını beğendigimiz icin AĞVA yoluna cıktık ve virajları cok zevklı bir şekilde geziyorduk ancak bir talihsizlikki 5.viraji aldıgımda düzlüge cıktıgımda ortadaki şerit ayıran cizgide gazı actım ve motor arkası sağa sola savruldu aman dikkat etin sanırım cizgide kayıyor başına gelen olduysa bilgilendirirse bende bilgi almış olurum :(

Yollar daki şerit çizgileri , tranvay rayları, logar ve mazgallar her zaman dikkat edilmesi gereken yerler özellikle nemli iken çok kaygan oluyorlar.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

Evet şerit çizgileri lastiği çok fena kaydırıyor, viraj içinde bu çizgilere basmamaya daha özen gösterin geçmiş olsun...

Arkadaşlar arkadaşım Mucahid ile gezmek için yola cıktı ağvaya doğru yol aldık virajlarını beğendigimiz icin AĞVA yoluna cıktık ve virajları cok zevklı bir şekilde geziyorduk ancak bir talihsizlikki 5.viraji aldıgımda düzlüge cıktıgımda ortadaki şerit ayıran cizgide gazı actım ve motor arkası sağa sola savruldu aman dikkat etin sanırım cizgide kayıyor başına gelen olduysa bilgilendirirse bende bilgi almış olurum :(

Ozellikle ıslak zeminlerde ( ki bunun en tehlikelisi yağmurun ilk damlalarının düştüğü andır) o şerit çizgileri daha kaygan olur. Bu nedenle kaza yapmışlığım var :p

o çizgiler resmen motosikletin nereye gideceğini belirliyor hem kaygan hem yön verdiriyor dikkat etmek gerek

Motosikletimi yeni aldım 06.12.2013 acemiyim ve ilk 2 haftada bu şeritlerin kaygan olduğunu keşfettim :)
Ve o nerde ne zaman çıkacağı belli olmayan çukurlar :pl:
Bu çukurları doldurmuyorlar deyip belediyeye ''cana kasıt'' var burada deyip dava açmak istiyorum.

Çok doldum şu kısa süre zarfında, asfalt ayrı bir kaygan, çukurlar her yer de, benzin 5 lirayı geçti, standartlarımız belli, bu düzene lanet olsun.:pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar