Alvaro Bautista Honda’nın uydu takımından Aprillia’nın fabrika takımına transfer oldu

Eski 125cc şampiyonu Alvaro Baurista MotoGP’de yeni takımıylar başarılı olmak istiyor. Alvaro Bautista Honda’nın uydu takımından Aprillia’nın fabrika takımına transfer oldu. 30 yaşındaki İspanyol, geçen sezonu 11. olarak tamamlamıştı. Sezondaki inişli çıkışlı halini kendisine sorulduğunda ise bunu hemen dogruladı.

"Zorlu geçen son sezonun ardından 4. ya da 5. olmak için her yarışta savaştık. Çoğu zaman çekişmelerimiz Valentino Rossi ile oldu. Oysa ben bu sezonda daha iyi şeyler bekliyordum" diye konuştu.

Şubat ayında Malezya’da yapılan sezon öncesi testlerde geliştirilmiş bir RC213V ve yeni özellikli Bridgestone lastikler ile yarışan Bautista ilk 10 un dışında kalmıştı ve Marc Marques’in 1 saniye gerisindeydi.

Daha sonrasında şasiyi ve herşeyi değiştirdiklerini, bunların Öhlins ve Brembo tarafından geliştirildiğini söylüyor. Başta biraz mücadele ettiklerini ama Katar’da gerçekten iyi yarıştıklarından bahsetti.

2004 yılından sonra yeniden MotoGP'ye dönecek olan Aprilia takımı, Alvaro Bautista ve MotoGP'ye geri dönen Marco Melandri ile üç günlük bir test gerçekleştirdi.

Bautista testi Ducati'lerin 1.7 saniye, Melandri ise 2.6 saniye geride tamamladı.

İspanyol sürücü Bautista, yeni motorun güçlü olduğunu ancak bunu dağıtma konusunda daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.

REVIT ürünlerini görmek için tıklayın.

Ekli dosyalar

• Alvaro-Bautista-Aprillia-Motogp.jpg
    Alvaro-Bautista-Aprillia-Motogp.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 14,751
Moderatör tarafında düzenlendi:
şu motor sporları ne kadar mataryalist bir olgudur böyle
reklamdan başka nedirki ?
motor üreten bir kaç marka olacak onlar yarışı doldurması için kendi motorunu takımlara satacak .pistlerde asla gecilmeyen motorlar diğer ürünlerin teknolojisine yenilecek ama motogp de en güçlü marka olarak kalacak bana o kadar saçma geliyorki anlatamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar