altınoluk konusunda yardımcı olacak arkadaş var mı?

Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
4,669
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu yaz tatilmizi ailemle altınoluk da yapmayı düşünüyoruz kalacak yer konusunda (telefonla yada site üzerinden) rehberlik edecek, yardımcı olacak, tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa çok sevinineceğim.

:king:
 
Katılım
18 Şub 2011
Mesajlar
139
Altınoluk'ta genelde pansiyonlar mevcut. http://www.altinoluk.web.tr/pansiyonlar/ adresinde iletişim bilgileri ve fotoğrafları mevcut. Limanın sağ ve solunda iki plaj mevcut. Genelde orada denize girilir ama limana yakın yerleri çok da temiz sayılmaz. Altınoluk merkezden ziyade Avcılar köyü civarı ya da Küçükkuyu tarafında deniz daha temizdir. Küçükkuyu da güzel bir alternatif ama deniz biraz daha serin ve dalgalı olur. Assos'da konaklamak için yer bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Eğer Altınoluk'a gidersen yukarıdaki köyüne mutlaka gidip körfez manzarasına karşı bir çay için. Bir de Küçükkuyu'ya gidrseniz Zeus sunağına da mutlaka tırmanın.

İyi tatiller...
 
Katılım
28 Ağu 2008
Mesajlar
219
Altınoluk'u tavsiye etmem. Plajı çok pis ve çok kalabalık. 7g24s'in söylediği gibi Küçükkuyu veya önceden rezervasyon yaptırabilirseniz Assos çok daha güzel.
Eğer biraz daha giderseniz Ören veya Ayvalık'ı da tavsiye edebilirim. Çok fazla pansiyon olduğu için yer bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.
 
Katılım
19 Kas 2011
Mesajlar
16
Bizim yazlık'da Akçay Burhaniye arasında.. Altınoluk'u tavsiye etmiyorum bende maalesef :) onun yerine Assos, Ören, Ayvalık, Sarımsaklı gibi yerlere giderseniz daha memnun kalırsınız.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
15 Mar 2012
Mesajlar
667
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altınolukta çok güzel aqua park var.Zaten yol üstünde mutlaka görürsünüz.Tepede çay bahçesi var.Güneşin batışını izlemek çok zevkli oluyo.Akçay'ın az yukarısında Hasanboğuldu var.Denizden sıkılınca buraya gidip dere kenarında piknik yapabilirsiniz.Dere o kadar soğuk ki ayağını 1 dakikadan fazla tutamazsın.O soğuk suya atlayıp çığlık atanları izlemek de baya zevkli oluyo.Girişte özel mangal yeri var.Daha ileride mangal yakmak yasak.Sadece ızgara ve kömürünüzü götürerek burda etinizi pişirebilirsiniz.Kaz dağları milli parkına çıkmak isterseniz yanınıza rehber alma mecburiyetiniz var.Tek araba için maliyetli olabilir.Orada bekliyenlerle ortak rehber tutabilirsiniz.Bu arada Sarımsakılı'nın devasa plajına gitmenizi de tavsiye ederim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst