Altındaki Motor Nasıl Bişiy ?

Merhaba arkadaşlar , daha önceden bu video forumda dönmüş olabilir ben yeni gördüm.
Altındaki motor ne marka bilgisi yada tahmini olan var mı ?
Bide fabrika çıkışlı mıdır yoksa modifiyeli mi ?

https://www.facebook.com/photo.php?v=82538844711

Bu motosikletler "trial bike" olarak geçiyor terimlerde. Özetle; zorluk içeren parkurda, denge bozulmadan(ayaklar yere değmeyecek şekilde) engelleri aşmaya yönelik yarışmalarda kullanılıyor. Geçtiğimiz senelerde fuara gösteri için gelen Dougie Lampkin bu tarz motosiklet kullanıyor, videolarına bakabilirsiniz. Motosiklette koltuk bulunmamakla birlikte kullanıcı kendi amacına uygun değişikliklere gitmiştir. Bu arada sporun adı, "Motorcycle trials" diye geçiyor.

Bu motosikletler "trial bike" olarak geçiyor terimlerde. Özetle; zorluk içeren parkurda, denge bozulmadan(ayaklar yere değmeyecek şekilde) engelleri aşmaya yönelik yarışmalarda kullanılıyor. Geçtiğimiz senelerde fuara gösteri için gelen Dougie Lampkin bu tarz motosiklet kullanıyor, videolarına bakabilirsiniz. Motosiklette koltuk bulunmamakla birlikte kullanıcı kendi amacına uygun değişikliklere gitmiştir. Bu arada sporun adı, "Motorcycle trials" diye geçiyor.

Teşekkürler..Herhalde asla yapamayacağım bir şey :santa:

eğer motosikleti almaktan bahsediyorsan; evet Türkiye'de bu gibi motosikletleri bulmak, getirtmek biraz zor ama imkansız değil:)

yok ben bu işi yapamam diyorsan ona yorum yapamayacağım, kişisel yetenek ve uğraş meselesi:)

Teşekkürler..Herhalde asla yapamayacağım bir şey :santa:

trial bike
xj9a.jpg

eğer motosikleti almaktan bahsediyorsan; evet Türkiye'de bu gibi motosikletleri bulmak, getirtmek biraz zor ama imkansız değil:)

yok ben bu işi yapamam diyorsan ona yorum yapamayacağım, kişisel yetenek ve uğraş meselesi:)

Her ikiside :sunny:

Bi normal kullanmayı adam akıllı öğreniyim de sonrasını bakarız :mrgreen:

adı trial bike olması lazım sanırım, toprak razgatlıoğlu'nun bir şovunda gömüştüm diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar