Sevgili kardeşim. İnsanların sana verdikleri tavıra alınma. İnan bana bende Barkın abiyi çok seviyorum,o kadar seviyorum ki bütün ailem bu sevgime şahit olduğu için,Barkın abinin haberini TVde gören eşim bana "aşkım istersen doğacak olan oğlumuza Barkın ismini verelim" diye teklifte dahi bulundu.
Ne yazık ki artik insanlar bu tarz vefatlarin ardından prim yapacak kadar şerefsiz ve kansız olmuş durumda. AEA logosunu anahtarlık yapıp satmak isteyeni bile gördük. Sana verilen tepki de bu yüzdendir. Belki senin niyetin hit kasmak olmayabilir ama bizde de ne yazık ki bir ön yargı oluştu.Sana verilen tepkinin de sebebi aslında bu yüzden.
Ben şahsım adına Barkın abinin adına yapılabilecek bu tarz videolarda olumlu olarak bakıyorum.Tabi bazı konular hariç,bazı karakter yoksunu, sereften bir haber,vicdani kararmış, serveti finurlar var onları tutup,tutup sevesim geliyor.Bozma moralini kardeşim inan bana Barkın abiyi sevmeyenler bile üzüldü. Biz onu sevenler sevgimizi nasıl gösteririz diye ne yapacağımızı şaşırdık.