Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Vallahi ne yalan söyliyim Skytürk'te bu işin yürüyeceğini pek sanmıyordum.Aman aman çok fazla izlenen kanal değil.İnşallah daha iyi kanallarda görürüz bu programı.

Motosikleti
VFR1200X
Hangi kanalda olursa olsun program devam eder umarım gerekirse netden izlerim :pale:

Çok keyifli bir seriydi! Topgear , Fifthgear misali 1-2 ay ara vermesi hem sektöre yeni girecek motorlar açısından, hem ekibin dinlenip yaratıcılıklarını koruması açısından iyi olacaktır! Malum kış sezonu da geliyor... Umarım izlenme oranı daha yüksek bir kanalda daha sağlam bir reklamla bir fenomen halinde döner..

Bu adam fena.. Son bölüm izlemek genelde can sıkıcıdır ama bu bölümde o sıkıcılık çok güzel giderilmiş.. Bravo gerçekten :cat:

Vallahi en kısa sürede bekliyoruz yeni bir program :rendeer:

Skytürkü ben zap yaparken bile bulamazdım. Dua etmeleri lazım sen çıktında bakıyorduk oraya :farao:

SKYRTURK'den bir cacık olmazdı zaten.Barkın abi senin programın daha iyi kanallara layık.En kısa sürede umarım ekranlara dönersiniz.

sonundaki dans ta çok alem olmuş ama bittine çok üzüldüm:S
insallah yeni kanalda görürüz

Bittiğine Üzüldüm Gerçekten ama Umutluyum Daha İyi Bir Kanalda Daha İyi Sponsorlarla Yeni Sezonda Yer Alır İnşallah
Son Programda Kedilerle Dalaşması Hoşuma Gitti "Olum Sizin İşiniz Yokmu Len " de İyi Güldüm :)

Hyosung ve cbf testlerinde biraz triplensemde , tv yi açtığımda gerçek bi motosiklet programı görebiliyodum sayenizde. Umarım bir an önce başlarsınız yenider. Kaliteli bir iş yapıldı. En azından 10 apaçi motorcudan birini topluma kazandırmışsınızdır :cherry:

Hyosung ve cbf testlerinde biraz triplensemde , tv yi açtığımda gerçek bi motosiklet programı görebiliyodum sayenizde. Umarım bir an önce başlarsınız yenider. Kaliteli bir iş yapıldı. En azından 10 apaçi motorcudan birini topluma kazandırmışsınızdır :cherry:

Hocam cbf testinde neden triplendin yahu :)

Son bölümü izledimde federasyon Toprak'ın okul masraflarını dahi karşılıyor demek.TMF kendini aştı, bravo :cat:

Son düzenleme:
bölümlerin tamamını netten izledim. ilk defa bugün, kaçırmadan tv den izleyeyim dedim ama...

http://www.youtube.com/watch?v=CoM2YIYfTnk

12. Bölümde İnternette Yayınlamış Bulunmakta. :flower:
Barkın Abi İnşallah Okursun Bu Yazdıklarımı !!!
Anladığım Kadarıyla 2 Hafta Tatilden Sonra Yeni Sezona Kadar Program İnternetten Yayınlanmaya Devam Edecek.
Programı İnternetten Yayınlayacağınıza Göre Bir Bölümde Kamera Arkasına Yer Verseniz İzleyicileri Mutlu Edersiniz.
Merak Ettiğim Bir Şey Var: FaceBook Sayfanızdaki RSV4 Testinde O Adamlarla Yaptığınız Konuşma Gerçek mi ? Gerçekse Videosunu Paylaşma İmkanınız Varmı ?
Selamlar.

Cbf testinin , 2011le yapilmaması ve biraz geciştirilir gibi olması yuzunden :)

programınız çok güzeldi. inşallah yeniden devam eder. sıkı takipçilerinizi üzmezsiniz.

Son bölümü izledimde federasyon Toprak'ın okul masraflarını dahi karşılıyor demek.TMF kendini aştı, bravo :cat:

vallaha bravo büyük değişim var gerçi heryerde yarışlarda kendini hissettiriyor organizasyonun ne kadar kaliteli olmaya doğru gittiğini....tebrikler TMF....

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
İnşallah bu hafta kaçırmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar