Selamlar.
Programın tekrarı Perşembe akşamı (Cuma sabahı) gece 02.00'da. Cuma günü de altinelbiseliadam.com'a yüklüyoruz.
SH300'deki Akrapoviç'i anlatalım. Motoru teste veren şirket (Mototal Honda) aynı zamanda Akrapoviç'in ülkemizdeki dağıtıcısıymış.
Benim de aklım kesmedi ama halk görsün deyu böyle bir şey yapmışlar.
Zaten ülkemizde modifiye egzozlu skuter daha yeni yeni moda oluyor.
Bilemeyiz tabii zevk meselesi.
Slmlr
Brkn
Her şeyin bir usulü var, süreci var. Hemen yayınlayamazlar.Cumaya kadar bekleyemem,youtube a filan yukleyen yok mu ya ? 5. bolum verin, izlicem altinelbiseliadam izlicem
Her şeyin bir usulü var, süreci var. Hemen yayınlayamazlar.
En son benimde link verdigim gibi onceden youtube a yukleyen olabiliyo o yuzden sordum,usulüde iyi bilirim.Neyse üstadin topigini kirletmeye gerek yok sabirsizlikla bekliyoruz
:queen: katılıyorum5. bolum verin, izlicem altinelbiseliadam izlicem
adam haklı beyler pazar günü izlemek lazımYa yarın gece tekrarını izliycez, yada pazarları kaçırmamaya çalışıcaz.. E haklılarda tabi bi yandan. Biz izleyerek kanala para kazandırıcazki, onlarda programı yayından kaldırmasın. Bundan sonra tv den izlemek için çaba göstericem..
altinelbiseliadam.com 'da yapılan açıklama :
"24 Ağustos 2011 Çarşamba
Malum Altın Elbiseli Adam'ın sorumlu olduğu bir sponsoru ve bir TV kanalı, SKYTURK var.
Bize yapılan uyarılar çerçevesinde gördük ki, siz izleyicilerimiz, sevseniz de sevmeseniz de, Altın Elbiseli Adam'ı, SkyTurk'ten TV'de izlemek yerine, internetten bir hafta rötarla takip ediyormuşsunuz.
Eh, hal böyle olunca biz de artık internete 1 hafta önceki bölümleri yükleme işine biraz ara vereceğiz.
Bilginiz olsun.
Eğer TV'den izlemezseniz, ratinglerimiz düşerse, TV'de yer bulamayabiliriz. Sponsorumuz kalmaz, maç biter.
Dolayısıyla Altın Elbiseli Adam'ı beğeniyorsanız lütfen bizi TV'den takip edin.
Unutmayın, her Pazar 11.15 ve Her Cuma 02.00'da, SkyTurk'teyiz.
Herkese selamlar,
Altın Elbiseli Adam ekibi."
Bende onu bekliyodum.. Maçı görünce sinir oldum. Yayın akışına baktım, program falan yok.. Sinir bi durumŞuanda televizyonda MAÇ var...