Barkın bayoğlu motosikletin diğer adıydı bu sitedeki insanların yarısnın motorla tanışmasını sağladı
şimdi abi sen gittin nasıl bize doğru freni anlatıcaklar nasıl ticari kaygısı olmadan insanlar bize bilgi vericek
aea projesi barkın abi için hayatının zirvesiydi
bir kanser hücresiydi hızla yayılıyordu, kalbi temiz adamdı 2 kez gördüm abi motorun çok güzelmiş büyütür bunu alırsın dedi
her yerde gençler doluydu herkese tavsiyelerde bulunuyor akıl veriyordu ataşehirde yamaha sanırım bayisi detaylıca anlattı herşeyi bilgi verdi kindar bir adam değildi 1000rr çalınınca üzülmüştü
ailesi motoları satıyor belki unutmak istiyorda durumları iyi diye biliyorum ne olur barkın abinin bir kaç mootrunu bir oda yapın tarihe gömmeyin anıcak bir ortam fena olmaz ayıp ta olmaz bunca insanda emeği var merhum hala emeklerinin çöpe gitmemesini faydalı olmasını isterdi
şöyle bir oda da altın elbisesi birkaç motoru ve eşyaları olsa gidip ziyaret etsek hatta giriş temsili 1 lira olup sosyal yardım kurumlarına bağışlanabilir sosyal sorumluluk projesi de güzel olur
bence bunlar ayakları yere basan fikirler arkadaşlar , ilk pcx barkın abi anlattığında motoru sevmiştim 5. motorum pcx oldu apaçi şefi seviyoruz seni
hele o capır motoru videosu
Zorgan abi....