sym wolf ile alakali sorunu ufaktan yazarsanız alacak arkadaslar icin yararli olabilir![]()
Vurduracaksınız beni arkadaşlar.. Zamanında hem foruma hem facebook wolf grubuna yazdım taşlıyorlardı zor kaçtım :cherry:
Öncelikle söylemeliyim ki yakın arkadaşlarımdan biri 2012 wolf sahibiydi ve yaşadıklarımın hiçbirini yaşamadı..
Burayı geçersek 2014 mat mavi sıfır wolf almıştım..
Sırasıyla;
1- debriyajım kaçırma yapıyordu garantiden değişti(ötmesi ayrı birde kaçırıyordu) Zamanla tekrar başlamıştı değiştirmeden sattım.
2-Arka amortisörüm patladı..Servis zaten hemen değiştirdi arasıra geliyorlar bu yüzden değiştirdi.
3-Gidonu çevirince elektrik gidiyordu.. Yakınlardan bir ustayı çağırdım lehimledi tekrar etmedi..
4-Son hız ve hızlanma fark edilir biçimde düştü. Debriyaj ile alakalı sanıyorum..
5-Depo doğru göstermemeye başladı.
6-Soğuk iken marş basmamaya başlamıştı.. 2 defa servise gittim. Biri altan motor diğeri artı gruptu(yaptık dediler gittiğimde aynısını yapıyordu.Sahibine göre yapıyor herhalde diye espri yapınca motoru satma kararı aldım).. İkisi de çözemedi öyle sattım..
2. videoda yabancı bir arkadaş bende aynı problemi yaşıyorum demiş.. Bu arada videolar bana ait..
Ekeleme:Bu motorumdan sonra 2007 67 binde kazalı cbf 500 ve şuan kullandığım 30 küsür binlerde 2013 pcx(bu da kazalı)sahibi oldum.Bu motorlarımda en ufak bir sorun yaşamadım.. 3 kuruş fazla olsun,sıfır yerine 2. el olsun ama japon olsun diyen önyargılılardan birine dönüştüm..
Son düzenleme: