Altın Elbiseli Adam - Kasım Celbi Buluşması

Arkadaşlar selam, etkinlik duyurularına açıyorum kimse görmuyor musadenizle buraya açayım. Bu etkinliğe yarın bende katılacagım eğer gelicek var ise tanışmış sohbet etmiş oluruz hem :)

Beşiktaş İskelesi Çay Bahçesi - 18:30

ASKERE TESLİM OLACAK KARDEŞLERİMİZLE BULUŞUYORUZ

Vatani borcunu ödemeye gidecek arkadaşlarımızla vedalaşmak için organize ettiğimiz toplantıda, biraz motosiklet ve bol bol askerlik konuşacağız.

3 Kasım Salı, Beşiktaş Motor İskelesi önündeki çay bahçesinde saat 18:30'da buluşalım.

https://www.facebook.com/events/1783463818547985/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam, etkinlik duyurularına açıyorum kimse görmuyor musadenizle buraya açayım. Bu etkinliğe yarın bende katılacagım eğer gelicek var ise tanışmış sohbet etmiş oluruz hem :)

Beşiktaş İskelesi Çay Bahçesi - 18:30

ASKERE TESLİM OLACAK KARDEŞLERİMİZLE BULUŞUYORUZ

Vatani borcunu ödemeye gidecek arkadaşlarımızla vedalaşmak için organize ettiğimiz toplantıda, biraz motosiklet ve bol bol askerlik konuşacağız.

3 Kasım Salı, Beşiktaş Motor İskelesi önündeki çay bahçesinde saat 18:30'da buluşalım.

https://www.facebook.com/events/1783463818547985/

Asker adaylarimiza moral icin bende gelicem insaallah .

Iyi oldu bu.. bende istanbuldayim bir kac gunlugune ve bir aksilik olmazsa bende gelirim.. yeni mt forumdaslarla tanismis oluruz. Askere yeni gelecek olan mehmetciklere bende bilgi veririm hemi de birinci agizdan isin icinde olan birisi olarak :)

Yer tam olarak besiktasta ki deniz muzesinin orasi mi. Malum istanbulu tam bilmiyorum.

Bu arada buyukcekmece den gidecegim. Varsa bu taraftan giden birlikte gideriz.

Son düzenleme:
Iyi oldu bu.. bende istanbuldayim bir kac gunlugune ve bir aksilik olmazsa bende gelirim.. yeni mt forumdaslarla tanismis oluruz. Askere yeni gelecek olan mehmetciklere bende bilgi veririm hemi de birinci agizdan isin icinde olan birisi olarak :)

Yer tam olarak besiktasta ki deniz muzesinin orasi mi. Malum istanbulu tam bilmiyorum.

Bu arada buyukcekmece den gidecegim. Varsa bu taraftan giden birlikte gideriz.

ben buyukcekmecede oturuyorum ama işten çıkıp gidicem, son dk aksilik çıkmazsa ordayım. Beerport un onundekı cay bahcesi mekan

Anladim.. neyse bakalim aksama dogru saat dortten sonra katilim orani az cok belli olur ona gore bakariz artik.

Simdi baktim haritadan. Sanirim iett duraginin orada. Meydan var heykel park falan.

Son düzenleme:
İşten zaman bulabilirsem bende katılmayı planlıyorum bu akşam, askerlik yapmadım ama tecrübe edinmek güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar