Altın Elbiseli Adam: Honda NC 700 S

Agzina , diline, ellerine, ekibine saglik Barkin reiz. Yanina birde xj6n incelemesi olsa daha bir nefis olur. :D

Çok güzel olmuş abi zaten senin anlatıma hastayım elinize sağlık küçük emrah ta video ya hava katmış:rendeer:

Yahu izleyemiyorum :pr: Sabah sabah olacak işmi, ey internet!

süper video olmuş yine eline sağlık barkın abi asfaltlarımız çok kaliteli :D

reşit in motoru.. video çekildiği zaman söylemişti reşit aradan baya zaman geçti...

Aynen izliyorum :) Şimdiden elinize sağlık.

250cc karşılaştırması çıktı mıydı bu arada? Aradım bulamadım.

Servis sinyalin birine 300 mü demiişşşş yok artık. 700x incelemeside bekliyoz .

En sevdigim, ya da bu tarz videolarda en cok aradigim seylerden biri, on amortisorlerin 120-130 gibi hizlardan sonra uzun virajlarda gezinmesi tespitiniz, yani bu aletin viraj performansi belli bir hizin uzerinde bizi uzebilir, sinirlari bilin ona gore kullanin cikarimini ogrenmek. Ben kullansam muhtemelen ne guzel iste viraja girdim gidiyor, bana yeter derdim, ama cok daha iyilerini kullanan birisi kullandigi zaman, eksiklerini daha rahat goruyor. On bagaj, az yakit tuketimi tarzi bilgiler, internette, bu sitede, heryer de kolaylikla bulabileceginiz bilgiler, zaten benim anladigim kadariyla Barkin da bu tarz bilgileri sadece soyleyip gecti, yani bunlarin uzerinde cok durmadi.

AEA nin videolarinda her zaman surus izlenimlerine odaklanirim, onun disinda su kadar beygir bu kadar gidiyor beni cok ilgilendirmiyor, yarin birgun inceledigi herhangi bir motoru alacak olursam zaten onu didik didik eder herseyini ogrenirim, benim icin onemli olan, frenler nasil, viraji nasil, gidisi nasil, gaz tepkisi nasil gibi sorular. Bunlari ben de az cok binince anlarim belki ama tecrubeli birinin test etmesi ile benim test etmem arasinda daglar kadar fark var, ilk elden biliyorum :)

Ah bir de su 250lik testinde motorlari sen de yorumlasaydin tam super olacakti :) Yeni testleri dortgozle bekliyorum, elinize saglik.

Laterna'ya çok güldüm :mrgreen:
Abi eline koluna emeğinize sağlık ekipce..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eline sağlık barkın ağabey :)

Malum rakamlar zaten uçuk, vergi diliminde sekteye uğramasıda cabası. Barkın abinin yorumlamasıyla, nc700 serilerini almayı düşünenlerin fikrini değiştirir kanaatindeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ne yahu , radyatör 1.000 lira.Ufacık sinyal 300 lira.Honda da sapıttı valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar