En sevdigim, ya da bu tarz videolarda en cok aradigim seylerden biri, on amortisorlerin 120-130 gibi hizlardan sonra uzun virajlarda gezinmesi tespitiniz, yani bu aletin viraj performansi belli bir hizin uzerinde bizi uzebilir, sinirlari bilin ona gore kullanin cikarimini ogrenmek. Ben kullansam muhtemelen ne guzel iste viraja girdim gidiyor, bana yeter derdim, ama cok daha iyilerini kullanan birisi kullandigi zaman, eksiklerini daha rahat goruyor. On bagaj, az yakit tuketimi tarzi bilgiler, internette, bu sitede, heryer de kolaylikla bulabileceginiz bilgiler, zaten benim anladigim kadariyla Barkin da bu tarz bilgileri sadece soyleyip gecti, yani bunlarin uzerinde cok durmadi.
AEA nin videolarinda her zaman surus izlenimlerine odaklanirim, onun disinda su kadar beygir bu kadar gidiyor beni cok ilgilendirmiyor, yarin birgun inceledigi herhangi bir motoru alacak olursam zaten onu didik didik eder herseyini ogrenirim, benim icin onemli olan, frenler nasil, viraji nasil, gidisi nasil, gaz tepkisi nasil gibi sorular. Bunlari ben de az cok binince anlarim belki ama tecrubeli birinin test etmesi ile benim test etmem arasinda daglar kadar fark var, ilk elden biliyorum
Ah bir de su 250lik testinde motorlari sen de yorumlasaydin tam super olacakti

Yeni testleri dortgozle bekliyorum, elinize saglik.