Altın Elbiseli Adam: Harley-Davidson 883 Sportster

Ya Adam ( Lafın Gelişi) Gerçekleri İle Anlatmış Herşeyi Öyle Kendi Motorunu Şişirenler Gibi Değil Baksana Tüm Olumsuzluklarını Döktü Ortaya:cat:
Titreşim Çok Fazla
Yakıt Sarfiyatı Çok Fazla
Deposu Küçük
Alışılmışın Dışında %50 %050li Fren Sistemi
Sele Çok sert
Gösterge de Sade hız
Benzin Depo Kapağında Kilit yok
Debriyaj Çok Sert
Bi Kulanıcısına Sorsan Bu Özelliklerinde Hiç Bahsetmez İşte Barkın Abi Namı DEĞER Altın Elbiseli Adam işte bu yüzden Seviliyor
Saygılar...............:king::king::king:

Son düzenleme:
elinize sağlık, dikkatimi çeken bir şey var malzeme kalitesi müthiş gözüküyor özellikle gösterge kendini belli ediyo ama 30bin liracık edecek kadar değil tabi :cherry:

hayır alakası yok ben motoru yücelten 1 kelime etmedim zaten şimdiye dek forumda.ama apaçi motoru gibi yakıştırmalar hoş değildi bence

Hos bir video olmus lakin konu ortasindaki savas politikasi konusmasi hic dogru degil. Bu tip programlarin kendilerine ozgu bir durusu olmali. Dunya uzerindeki politik gorusler yada savaslar bunu etkilememeli. O konulari konusan yeterince program var TV de biraz temiz ve steril bir program olmali.

Hos bir video olmus lakin konu ortasindaki savas politikasi konusmasi hic dogru degil. Bu tip programlarin kendilerine ozgu bir durusu olmali. Dunya uzerindeki politik gorusler yada savaslar bunu etkilememeli. O konulari konusan yeterince program var TV de biraz temiz ve steril bir program olmali.

Altin elbiseli adamin sevilme ve izlenme sebebi standart disi anlatimi ve durusu degil midir sizce de? Amerika'nin ozgurluk getirmek icin orda olmadigini soylemek siyasi bir yorum degil bence. Liseli cocuga bile sorsaniz soyleyecegi bir gercek. Barkin Beyi bu yorumlari ve kimseye minnet etmeyen yani ile takdir ediyorum. Dogru lafi esirgemiyor.

İnceleme için teşekkürler. 30 bin TL vermeye değecek bir motor değil anlaşılan. Bu arada mont süpermiş ama kaskı beğenmedim.

Bize göre objektif(diger motosiklet kullanıcıları)
Onlara görte taraflı ve boklayıcı bir anlatım(Harleyciler)
Barkın ı İstanbul da kıstırmasınlar bir köşede :queen:

Mini programın girişi çok güzel hazırlanmış, öncelikle belirtmek istedim. Tanıtım ve sunuş da güzel hafif nükteli. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barkın ı İstanbul da kıstırmasınlar bir köşede :queen:

hyosungcular, harleyciler, endurocular, apaçiler... pusu kurması muhtemel ekip çok. mehmet yaşin'le vedat milör bir olup bi eylem yapabilir. vedat abi'nin eller titriyor o bi şey yapamaz da yaşin, o mercedesle motorun arkasından çarpabilir. bir de "sana ne!" dediği taksici abi vardı. esas ondan çekinmek lazım.

Motosikleti
Cbr 650F
bende beğenmedim hiç zaten beğenmezdim izledikten sonra iyi ki beğenmemişim dedim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar