Altın Elbiseli Adam: Harley-Davidson 883 Sportster

sokak ağızıyla konuşarak proğram yapıyor.hoş çoğumuz sokak ağızıyla konuşuyoruz ben dahil.kendisininde apaçi tarzında olduğunu bilmeden apaçi yakıştırması yapması.aynaya bakmadığı anlamınamı gelir.
ha bu uğraş ve proğramdan bi gelir beklemiyodur,tamamen geyik ve hobi amaçlıdır yaptığı olay o zaman olur derim.
ama tam tersi bi durumsa izlenebilirliğini ve saygınlığını arttırmak en azından sözü dinlenir olmak için daha düzgün cümleler kurmalıdır yaptığı proğramlarda diyorum.seyretmiyomuyum,evet ara sıra boş vaktimde izliyorum şimdi olduğu gibi ama aramıyorum ve her hangi bir motor için yaptığı yorumları onun tarzıyla söylemem gerekirse iplemiyorum.
barkın beyin yaşı kadar benim motor geçmişim vardır.saygın,efendi ve lafı dinlenir,sözü değerli kişi katagorisine girdiğinde tekrar izlerim.yeni bir yorum yaparım.amacı para kazanmaksa bu işten insanları kırmadan kazanmalı.ona kulp buna yapıştırma olmaz yanlış.bu siteye kayıtlı kaç bmw 1000 ss kaç. 640 i sahibi var el kaldırsın.

Son düzenleme:
Yukarıdaki yoruma katılıyorum, üslup biraz yanlış.

Lakin motor hakkında yapılan yorumlar doğru, bizzat bende kullandığım için direk doğrulayabilirim, az bile söylemiş hatta.
Ancak samimiyet namına çok farklı bir üslup ile yapılmış bir program, 8 dakikalık şeyi izlerken ben bile sıkıldım biryerden sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar