- Katılım
- 17 Haz 2014
- Mesajlar
- 1,047
Aynen kateem, kusura bakmayın bu aralar latinceden beynim yandı almancayı ing'ceyi unuttum
Oncelikle acilen o ergenlerin yayindan cekilmesi lazim yoksa bu is biter, bitmese de cebinde parasi olup da herkese hitap eden baska biri kalkip motosiklet yayini yapmaya basladiginda AEA diye birsey kalmaz.
Ben tamamen sahsi antipatim olarak AEAnin ilk gunden beri pist adami olup scootera bile "bu motoru almayin tekere kalkmaz ya da pistte yatmaz" vari tavirlarindan oturu zaten iriteyim, hitap ettigi kesimler zamanla o kadar azaliyor ki.
Misal cinlileri ben de bu forumda yeri geldikce yerden yere vururum ama cinli kullanacak arkadaslara da butceleri neden cinli aliyosun alma yoksa hic birimizden sorularina yanit bekleme gibi laflar etmiyoruz.
Yanlis yapiyor abi kim ne derse desin umrumda degil.
Baktým da keytiem yazmýþým zaten , neyse iþte veletlere uyuzum kýsaca![]()
Gaytiyem'de olabilir :queen:
neden olmasýn, marka iyi hoþ kaliteli tamam , hakkaten motorlar güzel ama çok da pahalý be bilader. Hani kar marjlarý ne kadar bilmiyorum ama bu gidiþle hondayý falan geçicek üstlerine koyduklarý kâr. Euro ile de alakalý , motorun maliyeti de var ama yine de astronomik rakamlar.
Vatandaş Berrak turşularını istiyor Barkın!!!
Senin ne işin var motosiklet sponsorlarıyla.
![]()
Amma astınız kestiniz bee, çıkın daha iyisini yapın madem yapabiliyorsanız..