evet, müthiş yoğun trafiği olan biyerde arabayı durdurup çıkmak __________ sert bir dönüş virajın ortasında arabayı durdurup, arkadaşını indirmek___________, araçlara yeşil yanarken, akan yöne bakmadan yola atlamak _____________..
boşlukları siz doldurun, isterseniz bilgisizlik yazın, ister salaklık, ister cahillik. Kimse kusura bakmasın ben daha ağırını yazardım...
Hayır bide yaptıkları hatalı olduğunu belirtip dıtlıyorsun, yada bunu yapmayın diyorsun NÖ VÖR BÖÖÖ, SÖNÖNÖ YÖÖ diyerek çıkış yapmıyorlarmı, gerçekten kürekle ağzının orta yerine vurasım geliyor kimse kusurabakmasın ama bunlar sorumsuzluk değil gerizekalılıktır, yaptıkları bu hayvani davranışların neleri getireceğini iplemiyorlar..
Beyler, Barkın'ı "kendi sinire hakim olamayıp kazaya sebebiyet veren " diğer arkadaş için aptallık gibi kötü kelimeler kullanmayalım. Sonra çok ahlaksız bulanlar olur sizi ,ölünün arkasından diye eleştirilirsiniz.
Ülkemizde, ölüme sebebiyet verin kendi öfkenize ,sinirinize ,sevincinize ve kalan tüm aşırı şekilde yaşadığınız duygularınızdan dolayı, bencilliginizden dolayı... ama ölünün arkasından hiçbirsey denmez hani...
Şimdi ben düğünde aşırı sevincinden,mutluluğundan belindeki silahı çıkarıp rastgele ateş eden ve masumların ölümüne sebep olan kişilere kötü söz soylenmesine,maganda denmesine karşıyım..yani ne olmuş adam sevincine coskusuna sahip olamamış, ateş etmis,öldürmüş... di mi sıkıntı yok.. ee coşku , öfkenin ikiz duygusu gibi nasıl olsa..
Beyler, Barkın'ı "kendi sinire hakim olamayıp kazaya sebebiyet veren " diğer arkadaş için aptallık gibi kötü kelimeler kullanmayalım. Sonra çok ahlaksız bulanlar olur sizi ,ölünün arkasından diye eleştirilirsiniz.
Ülkemizde, ölüme sebebiyet verin kendi öfkenize ,sinirinize ,sevincinize ve kalan tüm aşırı şekilde yaşadığınız duygularınızdan dolayı, bencilliginizden dolayı... ama ölünün arkasından hiçbirsey denmez hani...
Şimdi ben düğünde aşırı sevincinden,mutluluğundan belindeki silahı çıkarıp rastgele ateş eden ve masumların ölümüne sebep olan kişilere kötü söz soylenmesine,maganda denmesine karşıyım..yani ne olmuş adam sevincine coskusuna sahip olamamış, ateş etmis,öldürmüş... di mi sıkıntı yok.. ee coşku , öfkenin ikiz duygusu gibi nasıl olsa..
Mesajını inceden aldım..Beyler, Barkın'ı "kendi sinire hakim olamayıp kazaya sebebiyet veren " diğer arkadaş için aptallık gibi kötü kelimeler kullanmayalım. Sonra çok ahlaksız bulanlar olur sizi ,ölünün arkasından diye eleştirilirsiniz.
Kaptan'ın gidiş çok üzdü. Ölmez sağ kalırsam motorumun veya ekipmanlarımın üzerinde, kalbimde hep olacak... ahh be Kaptan çok erken çokkkk... huzur içinde uyu..
[url]https://i.hizliresim.com/vpVGYR.jpg[/url]
Arkadaşlar,
Barkın ağabey eğer vefat etmeseydi bu haftaki (26 Temmuz) konuğunun Ali Türkşen olmuş olacağını okudum ekşide. Bilmiyorum bu bilgi kafanızda bazı taşların yerine oturmasına vesile oluyor mu.
Barkın Bayoğlu'nun vefatına sebep olan kazanın görüntüleri çok acilen ortaya çıkmalı ve kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Bu görüntüler ortaya çıkmassa ortada bir şaibe olduğuna dair makul şüphe olduğunu düşüneceğim.
Her sabah neşe ile evden çıkıyorum, kontak açınca gözüme takılan sol aynadaki siyah kurdale canımı sıkıyor.
Sökmekte istemiyorum, enteresan bi durum.
Rüzgardan dalgalanırken elime her çarpmasinda "Unutma" der gibi.