Abi video var bir tane o değildir inşallah barkın abi
Evet doğru sabah bi ara giremez oldum bende sekizden sonra baya yogunluk olmuş Ben o an bile umutlandım kesin yalan haberi o yüzden her şey gitti dedim.Ama yine bir şey değişmedi. Benimde bi arkadaşım olayı duyunca gitmiş hastaneye benim sabah haberim oldu,bir ara bi koşuşturma olmuş içeride hemşirenin dediğine gore uyanmış, sonradan bi komplikasyon sonucu kalp krizi geçirmiş.
Ben pek alışacağımızı sanmıyorum. Belli ki sende benim gibi baya baya etkilendin.Ölüm hak ama bir insanın, hemde böyle engin tecrübeye,bilgiye sahip bir insanin bu şekilde hayattan kopması çok koyuyor...Ben Barış MAÇO ve Kemal SUNAL öldüğünde bile bu kadar derin bir keder duymamıştım...
Her akşam sabaha kadar muhabbet ettiğimiz, gırgır yaptığımız grubumuzda ne neşe var ne keyif...
Konuşasımız yok.
Gülesimiz yok.
Uykumuz yok.
Abisiz kalmış, rehbersiz kalmış 46 motorcu, senin demenle 46 bilinçli apaçi kardeşin var.
Arkanda bıraktığın Artçılarını çok yordun babuş..
https://www.youtube.com/watch?v=NoXUdlKvIus
niye hiçbir yerde detay yok.kaç km hızla gidiyormuş çarptığında ölmek bu kadar kolay mı
Söylendiğine göre o sorumsuz şahıs da olay yerinde hayatini yitirmemiş,ilk etapta ambulansa alınana kadar hayattaymis ondan sonra muchul.Barkın abinin durumda ise bir şey yokmuş. Arkadaşımın dediğine göre o anadolu yakasına geçerken görmüş ve gitmiş. Barkın abi kenarda yerde yatıyordu ama kafasında kaskı yoktu,ilk onun yanina gittim yüzünde kan yoktu sadece ama şokta olduğunu ve isteksizce hareket ettiğini söyledi. Ambulans biraz geç kalmış yada onlara öyle geldi o anın stresi ile.Hız konusunda net bir wry diyemem tabi ama netteki bir video eğer gerçekse karşı tarafın her yeri dağılmış o aşikar. Ama bu gün televizyonlarda haberlerde kameraya yansıyan görüntüde eğer kendisiyse gerçekten, biraz hızlı olduğunu söylemek gerekir.
Benim asil kafama takılan olay şunlar. Birincisi bu adamın kaskı neden başında değildi. Bu adam kask olmadan asla yola çıkmaz. İkincisi de biz olayı ilk haber aldığımızda Barkın abinin artçılı olduğu yönündeydi,ama o kişiden hic haber yok.
Uyku yok bu gece. Açtığım konulardan anlaşılır bende maddiyatı hemen hemen ayarladım sayılır ve ktm rc serisi bir motor alacaktım. fakat Barkın abininde kaza yaptığı motorun rc olduğunu öğrendiğim andan beri değil ktm hiç motor almayı düşünmüyor oldum. Deyim yerindeyse Sahip olmadan soğudum motordan. Alırsam da Barkın abinin miras bıraktığı o bilinçli motorcu kitlesini yaşatabilmek adına alırım motoru.
Bu videodaki AEA değil bence.
bir insanın bu hale gelmesi için çok motorun hızlı çarpmış olması lazım.
Yahu nası bi ruh hastasısınız arkadaş. Bu video eklenir mi buraya! Adamın onca yakını seveni var. Biraz düşünceli olun