2014 yazıydı, işyerindeki arkadaşlar bir anda motosiklet almaya karar verdiler, 35 yaşına kadar korkarak uzak duran ben, konuşmalarla cesaret almış ve gaza gelmiştim, evet ben de motosiklet ehliyeti alacaktım.
Ancak 35 senelik hayatımda bir kere bile bırakın motosiklet kullanmayı, üstüne bile binmemiştim. Vites, debriyaj, fren, gaz nasıl çalışır bilmiyordum. Akşam Google'da "motorsiklet" diye arattım ki o zamanlar motosikletin yazılışını bile bilmiyordum.
Ve karşıma bu forum çıktı, hemen üye oldum, ardından birkaç gün sonra da evime en yakın sürücü kursuna kayıt oldum ailemden gizlice. Bir süre sonra işyerindeki arkadaşlar arasında duydum bu "Altın Elbiseli Adam"ı. Akşam eve gidince yine Google'da arattım.
O andan sonra beni bir anda hipnotize etti, her gün eve gelince AEA videoları izliyor ve bu foruma bakıyordum. Eğitim konusunu ilk ondan öğrendim, daha önce tanımış olsaydım kesinlikle iyi bir eğitim alarak motosiklete başlardım. 3 yıldır çoğu canlı yayınını canlı izledim, kaçırdıklarımın da tekrarını mutlaka izledim. YouTube'da ve sitesinde izlemediğim videosu yok gibidir. Bir dönem sabahım akşamım, her boş anım Barkın'dı.
Motosikletle ilgili birçok şeyi, özellikle ilk yıl, AEA'dan ve bu forumdan öğrendim. Yerinin dolmayacak olması çok kötü, Türkiye motosiklet kullanıcıları olarak öksüz kaldık, kendimi daha bir savunmasız hissediyorum şimdi dışarıdaki ormanda.