Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Sabah 5 gibi kalktım instagramda gördüm, ulan bu nasıl şaka komik değil be diyip geri uyudum. Saat 10 civarı uyandım bi baktım haber doğruymuş, en büyük hayallerimden biriydi motosikletimi alınca Barkın abiyle tanışmak nasip olmadı, motosiklet camiası gerçekten sevilen bir yüzünü kaybetti malesef.
Allah ailesine ve sevenlerine sabır, Barkın abiye de rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah...

Allah rahmet eylesin çok kötü oldum sanki yakınımı kaybetmiş gibi gerçi çoğu kişiden yakındı benim için

Hepimizin başı sağolsun.

kendisiyle çok kısa da olsa tanışıp sohbet etme şansım olmuştu iki defa ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Şok oldum.
Barkın belki tesadüfen öldü, öyleyse biz tesadüfen yaşıyoruz. Kesin..

Ben motosiklete yeni başlayanlardanım.Motosikleti almadan önce "motoru mu daha çok seviyorum altın elbiseli adamı mı" diye düşünüyordum.Motoru ,hayatı,kendini sevdiren adam.Bir boşluk hissediyorum.Büyük bir boşluk :(

Sonu böyle olmamalıydı. Bu şekilde biteceğini düşünüyordum ama yakıştıramıyordum.

Seni hep Kanuni fabrikasında marketlerin eşantiyon önlükleri ile elleri kan içinde motor montajı yapan işçilerden bahsederken gözlerinden yaş gelmesi ile hatırlayacağım Barkın reis. Benim için Barkın Bayoğlu o adamdır.

inanamıyorum, ailemden birinin ölüm haberi gelmişte inanamayıp tepkisiz kaldım sabah, 2-3 saat sonra olayın farkına vardımki nasıl olur ulan? şaka olmalı, şimdi bu ülkede motorcuları kim yöneticek kollicak, kendimi şuan yalnız güçsüz hissediyorum

Sabah haberi gördüm inanmadım yada inanmak istemedim sonra baktım doğruymuş .

Mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın .

Yarın işi gücü bırakıp cenazeye katilacam , o kadar faydalı bilgi verdi , güldürdü , öğretti çoğu kişiye . Ben de gidip bı dua okuyayım

Olmadı be babuş böyle olmadı motosiklet camiası gerçekten çok büyük bir kayıp yaşıyor . Başımız sağolsun

Allah gani gani rahmet eylesin. Ben dahil bir çok insan motosikleti sevdirdi, yaşanmasını öğretti. Kask bilmeyen insanlara ekipman giydirdi. Kendi söylediği gibi severek yaptığı işin başında ama çok erken zamanda yanımızdan ayrıldı, takdiri ilahi. Dostlarımdan arkadaşlarimdan biri vefat etmiş gibi üzgünüm. Her fuarda tanıtımda youtubeda orda burda gözler onu arayacak. Efsane olarak kalıcak.

Allah rahmet eylesin bende sabah uyanınca gördüm tadım tuzum kalmadı motora isteksiz biniyorum artık bezdim kaza ölüm haberlerinden saçma sapan şeyler yüzünden yitip giden canlardan başımız sağolsun..

Kapıyla alakali olmadığı söylendi vefat haberiyle alakali video başka bir kazayla alakali sanırım. Artı o anda 3 kaza birden olmuş onlardan biri olabilir

İstediği şekilde öldüğüne eminim, Allah Rahmet eylesin. Böylesine samimi ve düzgün adamlar zor gelir bir daha.

Bagzi sorumsuzlarin yuzunden boyle guzel canlarin gitmesine cok uzuluyorum.Diyecek birsey yok allah rehmet eylesin.

Son düzenleme:
İlk sayfaya yarın ki cenazenin adresini sabitleyebilirmisiniz.
Hatta konum daha uygun olur.
Müsait olanlar lütfen gitmeye çalışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar