Çok üzgünüm, sabahtan beri midemde bir taşla oturuyorum.
Sabah yataktan kalkıp eşimden haberi aldım, inanmak istemedim, "motosiklet sürerken mi olmuş?" dedim. Gerçekten tutkuyla bağlı olduğu işi yaparken gitti, ama çok erken, çok erken çok...
Lütfen cenazesi yeri ve saati hakkında bilgiyi detaylıca verirseniz gitmek isterim, hatta motosikletimle gitmek isterim. Hatta binlerce motosiklet olmalı cenazesinde, başka türlüsü düşünülemez.
Motosikleti bırakmamızı istemezdi, adam gibi sürelim diye katkılar yaptı. Ara sıra apaçiliğine ben de eleştiri getirirdim ama tuhaf bir şekilde çok da seviyordum, sözünü esirgemeyen, harbi adamdı, motosiklet hakkında pek çok detayı ben de ondan öğrendim. Özellikle Altınlı Gecelere başlamak için çektiği ilk bir kaç "Deniyoruz" videolarını izlediğimde onun gerçekten düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmiştim. sadece motosiklet de değil genel kültür olarak da dolu bir adam olduğunu güzel sergiliyor o videolar. Memlekete katkı sunan değerli bir evladı daha gitti benim için. Gerçekten çok üzgünüm.
Daha çok söz söyleyebilirim ama hepsi anlamsız kalıyor şu an.
Ailesine sabırlar ve tüm sevenlerine, hepimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun!
Motosiklet sürmek epeydir benim için bir ulaşım yöntemine dönüşmüş, eski tadı vermez olmuştu, bir yumruk daha yedim bu haberle...
Barkın motosikleti üstünde sonsuza kadar inmeyeceği bir yola çıktı, gönlümüzde o uçarı kaçarı haliyle, gülümseyip göz kırparak sürmeye devam edecek...