Altın Elbiseli Adam - Astral Seyahat

Astral seyahat nedir kısaca özet geçeyim bildiğim şekilde. Kişinin kendi istekleri doğrultusunda yada başka birisi tarafından yönlendirilerek, ruhun bedenden ayrılmasıyla farklı mekanlarda serbestçe dolaşması olayıdır ( Kendi tanımım olduğundan dolayı eksik yada yanlış bilgi varsa affola )

[YT]1QPy-3EP6oA[/YT]

Evet arkadaşlar olay budur. Şimdi kavga etmeden ve açtığım bir konunun daha kitlenmesine neden olmadan, konu hakkında yorum yapıp tartışabilirz :cherry:

Motorcu adamın ruhu zaten özgürdür, gıdası yoldur, ne gerek var bunlara.

Adamın şaftı kaydi be... Yaptırmasamıydı acabaaa???

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:56 ----------

Bu arada Barkın bey nasıl bir konuk bakarmısınız

Katıldığı programa sorumluluk alıp katkı yapmak için hiçbir özveriden kaçınmıyor. Çoğu konuğun cesaret edemiceği kaba etinin yemiceği bişeyi hiç kasmadan kabul etti.

hepsi yalan dolan insan kendini şartlandırdığı için astral seyahat yaptığını sanıyor.Herşey bilinç altında bitiyor.Bu arada videoyu izleyemiyorum aea muhallebi kralınamı çıkmış? o bölümü nerden izleyebiliriz tamamını?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Konu hakkında Nasa yetkililerinin bu astral seyahatcilere verdiği çok pis bir ayar vardır.

Hatırladığım kadarı ile anlatayım, bu astral seyahatciler nasaya başvuruyo kardeşim
boşuna para harcıyonuz uzay muzay bize sakal atın biz gidip gezelim istediğiniz gezegeni
sonra gelip size anlatalım hesabı bir şeyler zırvalıyorlar.

Nasacı amcalarda nasıl oluyor bu felan diyince anlatıyo abiler işte oturcaz transa geçicez
sonra bedenimiz burda kalcak ama ruhumuz istediğmiz yerde gezicek filan.

Yani diyorlar bedeninniz burda kalcak ruhunuz gidicek gezicek mi, tamam o zaman diyolar
alıyorlar bunları bir odaya, bir raf mı yüksek bir vitrin mi ne hatırlamıyorum, bunun üstüne bir
kitap koymuşlar nasacı amcalar ve demişler ki;

"boşverin uzayı muzayı, siz oturduğunuz yerde transa geçin ve ruhunuz gidip şu raftaki kitabın ismine baksın gelsin
size istediğiniz kadar destek ve ödeme yapalım araştırmalarınız için"

:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bana rüyayı doğru şekilde tarif et, sana astral seyahatin romanını yazayım

Motosikleti
Tam ben yazacaktim bu rûya mevzusunu.
Herkesin görebildigi bir sey olunca anormal gelmiyor degil mi?
:)
yani...
uyku hali çok daha ilginç bir mevzudur
her gece ölüp diriliyoruz bir nevi
sürekli yaşandığı için kanıksamışız
ama açıklayabilen beri gelsin

burda ise bir nevi bilinçaltına seyahat yapılıyor hipnotizma yöntemiyle

ne yalan söyleyeyim izleyemedim. arkının görüntüsü hiç hoşuma gittmedi aciz bi duruma düşmüş sanki..:pale:

Konu hakkında Nasa yetkililerinin bu astral seyahatcilere verdiği çok pis bir ayar vardır.

Hatırladığım kadarı ile anlatayım, bu astral seyahatciler nasaya başvuruyo kardeşim
boşuna para harcıyonuz uzay muzay bize sakal atın biz gidip gezelim istediğiniz gezegeni
sonra gelip size anlatalım hesabı bir şeyler zırvalıyorlar.

Nasacı amcalarda nasıl oluyor bu felan diyince anlatıyo abiler işte oturcaz transa geçicez
sonra bedenimiz burda kalcak ama ruhumuz istediğmiz yerde gezicek filan.

Yani diyorlar bedeninniz burda kalcak ruhunuz gidicek gezicek mi, tamam o zaman diyolar
alıyorlar bunları bir odaya, bir raf mı yüksek bir vitrin mi ne hatırlamıyorum, bunun üstüne bir
kitap koymuşlar nasacı amcalar ve demişler ki;

"boşverin uzayı muzayı, siz oturduğunuz yerde transa geçin ve ruhunuz gidip şu raftaki kitabın ismine baksın gelsin
size istediğiniz kadar destek ve ödeme yapalım araştırmalarınız için"

:mrgreen:

Sen NASA'ya böyle abuk subuk şeylerle gidersen verirler ağzının payını tabi :mrgreen:

astral teyze -bana mısırca bi şarkı söylesene.
barkın -söyleyemem.
astral teyze -söylersin söylersin.
barkın -söylemicem. (ve barkın titreyerek kaçar çünkü astral teyze zorla barkına bilmediği bi dilde şarkı saçmalatacaktı :)
ahuaahauhauhaauhauah :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havada durdum şahitlerim var

bARKIN ABİ ÇOK PİS KADINI KAFAYA ALMIŞ :D pat diye ne ara dalıp gittin :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havada durdum şahitlerim var
Şahide gerek ben her geçe uçarak birsürü ülke geziyorum,mistik ve fantastik yolculuklara çıkıyorum,samanyolu galaksisinin çevresin bir tur atmadanda yatağıma dönmüyorum :)
Bunlarda gerçek nolçekkk şimdi,hemde her gece yaşanmazki kardeşim bunlar:)İsteyen varsa bir turda onu götürürüm uçarak istediği yere :queen:

Güzel bir bir konu :queen: bir anımı yazacaktım amma vazgeçtim...:cherry:

Arkadaşım yalanlarla kandırtmayın kendinizi! Astral seyahat falan değil bu, bil(me)diğimiz hipnoz.

Astral seyahat yapabileceğini iddia eden varsa hodri meydan derim, evimdeki kütüphanede 2. rafın soldan 3. kitabının kapağının içine 6 basamaklı üç rakam yazacağım, üçünü de bilene iki motorumu da vereceğim!

Televizyondaki astral ablaya da buradan selam yolluyorum. Yiyorsa verdiğim örneğe benzer bir işi becersin. Beceremiyorsa dolandırıcıdır.

Motosikleti
Arkadaşım yalanlarla kandırtmayın kendinizi! Astral seyahat falan değil bu, bil(me)diğimiz hipnoz.
Astral seyahat yapabileceğini iddia eden varsa hodri meydan derim, evimdeki kütüphanede 2. rafın soldan 3. kitabının kapağının içine 6 basamaklı üç rakam yazacağım, üçünü de bilene iki motorumu da vereceğim!
Televizyondaki astral ablaya da buradan selam yolluyorum. Yiyorsa verdiğim örneğe benzer bir işi becersin. Beceremiyorsa dolandırıcıdır.

bir opel astra ile gelir, o rakamları okur ve iki motörünü de elinden alırım kütükcan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar