hani filmlerde denir...biz ayrı dünyaların insanlarıyız...
Inazuma da o grenaj canavarlarının yanında resmen bir kuğu gibiydi
sizce de öyle değilmiydi..doyamadığım makinam Inazuma gerçek bir asalet timsali..
diğerleri Hindi gibi :queen:
argadaşlar grenajlı motor zaman kaybıdır...tüm Dünyayı NAKED motor kullanmaya davet ediyorum...bu çağrıma kulak verin...gelin doğru yol belli...rüzgardan saklanmayın..

ama üst cc de tabi durumlar farklı..
8.5 yıl cbf150 kullandım bir 8.5 yılda ınazuma kullanırım...ben istikrar peşindeyim...az tüketim az hoplama az zıplama

R25 e 14-15 verene kadar Fazere para vermeyi yeğlerim şahsen...lütfen yanlış anlaşılmasın...ben yıllık iznimde memlekete girerken altımda fazer olsun isterim...yani misal diyorum...bu cbf 600 de olabilir cbf 500 de veya 500 cc ve üstü olsun en azından madem maliyet 15-16 ya fırlayacak...o paraları verene kadar xj6 lar var 17-18 ye mt07 var...ne ararsan var...ama bu zamdan sonra satışlar istenen düzeyde olmayabilir...a d abiraz sabredin bu yaz nınja sl ve r25 alanlar alsın sıkılsın seneye kelepir makinalar düşer ...
ben birşey diyim mi...geçen hafta ön balatam sıfırlandı buji hava filtresi vesaire 115 lira verdim...Allah kaza bela vermesin gerisi kolay...mobiletcide olsan kardeşimsin...ki benim tecrübelerimin çoğu mobiletledir...pejo star 103 L...kobra 105...o mopedlerin tadını 2 zaman kokusunu nasıl da özlerim...
ama sizlerin bu kada şanslı olduğunu biliyorum...sizler adına seviniyorum...bizden geçti beyler...bizim zamanımızda afbuyrun bi bok yoktu...yaşımıza 40 a dayandı...artık motosiklet sevdam yok gibi birşey...ulaşım amaçlı A noktasından B noktasına beni ekonomik ulaştırsın başkada bişey istemem...biz geçim derdindeyiz çoluğumuz çocuğumuzun eğitim hayatı ay sonu gelsin tarzı kavganın içindeyiz...bakın yanlış anlamayın ama artık çok da umrumda değil...ama sizler için sevinir mutlu olurum...
benim aslında fazla hayali de olmadı...tek yaklaşabildiğim hayalim 2013 de 18 taksitle aldığım ınazuma oldu...onuda cbfyi satamadığım için (ınazumanın peşinatını cbf satarım diye karttan tek çekim yaptırmıştım kalanı 18 taksite böldürtmüştüm) stres yaşayıp kankama beni kurtar motorumu al diye yalvararak satmak zorunda kaldım...motoru irsaliye ile aldım...satma ihtimalini düşünerek fatura bile kestirmedim...biliyordum bir terslik olacağını...satarsam alana kestiririm faturayı dedim..o derece korka korka aldım yani...
yani argadaşlar ben hiç hayal kurmadım...ulaşamayacağım şeyler için asla hayal kurmam...bu hayat bana bunu öğretti...ve bu ınazumayı aldığımda hanım bana şunu dedi...çocuğunun rızkını buna mı verdin...bak şimdi bu laftan sonra bende dedim ki mete sen hiçbirşeye layık değilsin kendini şımartma bırak bu işleri hayalleri işine gücüne odaklan...böyleyken böyle...
ama kimseye nazar etmem etmedim...kim mal mülk motor sahibi olduysa onlar gibi sevindim...Allah bana nasip etmedi belki ama kalbende fesatlık da nasip etmedi...kimin motoru olsa sevindik kim kaza yapsa üzüldük...
.