bu düşünceye anlam veremiyorum... ne yani naked olunca 800lüğü de 200lüğü de hakiki oluyor, racing olunca 600lüğü 1000liği hakiki 250liliği çakma oluyor öyle mi?
üsteki yazıyı oku anlarsın ne demek istediğimi.
bu düşünceye anlam veremiyorum... ne yani naked olunca 800lüğü de 200lüğü de hakiki oluyor, racing olunca 600lüğü 1000liği hakiki 250liliği çakma oluyor öyle mi?
senin almak istediğin bana göre cakma racing e bana üstüne para verselerde binmem o yüzden herkesin zevki düşünçesi ayrıdır başkasının zevkine saygı gösterki senin zevkine saygı göstersinler.
12.38 de Dealim biraz içlerinde ucuz duruyo olabilir ama o fiyata da o kadar oluyor yani napaılım ölek mi diyor daelimci arkadaşyazık yaa
13.15 te Ktm nin üzerinde 3 kuruşluk ayna var diyor doğru mu samet? sorarım ktm cilere:cherry:
Gelelim ktm ci ablamızaÇoook cool ya konuşması felan
''En iyi gösterge benim''
''En pahalı benim motorum hepsini alabilirim''
''Bence hepsini topla bi keytiyem değil. Motorumu çok seviyorum, çokta memnunum''
Helaaal::biggrinn
Bu arada kızın buff unu beğendim galiba ktm yazıyo nirden almış ola bizde alsak![]()
:bestmt:E HOŞGELDİNİZ:king:ktm li abla MT üyesi oldubahsettiğin my , mt değil mi ?
hyo kardeşliği nediosunuz bizim motora firenlere hissiz diolar rahatsız diolar direksiyonu döndürememiş dukeci kız e racedireksiyonu bu kadar döner zatenbizimkinide vurmuşlar biraz
ktm li abla MT üyesi oldubahsettiğin my , mt değil mi ?
bazıları ne kadar belli etmek istemesede inazuma ve ktm genel olarak hepsinin hoşuna gitmiş ,çok güzel bir tanıtım videosu teşekkürler Barkın bey
Videoda ki bayan bir laf söyledi:
''Hepsini toplasan bir Ktm etmez''%100 Cuk diye oturmuş.
Hahh.Aynen öyle işte.
Yorumların hiçbiri beni şaşırtmadı.Sadece ktm sahibi bayanın o motora o boyla sahip oluşu şaşırttı.Benim boyum 1.72 ben ktm bana yüksek gelir diye bakmıyordum.Helal olsun.
Heh İşte sorunda orada bizim eleştirdiğimiz yer orası zaten Tarfsız ve Objektif olarak Yorumlanmadığından eleştiri alıyor.baktım herkes motosikletini övüyor, benim neyim eksik dedimyoksa cbr, ninja, inazuma da iyidir.
16.44 gıren sarkını ısmı nedr kı?
Barkın abi de motorları bi sürse iki kelime laf etse ne kaybederdi :cherry:maalesef ülkemiz şartlarında karşılaştırma ancak bu kadar olabiliyor. gönül isterki bu kategoriyi ( tr şartlarında çok önemli) böyle subjektife kaçmadan versus edebilsek. çözüm var ama bu çözüme ortak yok.