Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru

Adam king beyler dağılın :p
Valla abimiz çok doğru söylüyor hiç tecrübesi olmayan bir adam kesinlikle scooter la başlayıp önce trafikte sürmeyi öğrenip sonra küçük hacimli bi vitesliyle başlaması gerekli..

bana kalırsa 100 cc ve altı vitesli ile başlamak daha mantıklı...

yalnız dayının anlatım süper
-incinen cüzdanından çok gururun olur :mrgreen:

birde skuter süperdi...

Bence söylediklerinde büyük ölçüde haklı.En azından scooter yerine 125-150 cc vitesli bir motorla da başlanabilinir diye düşünüyorum.Ayrıca dün gece İzmir'den İstanbul'a yapmış olduğum otobüs yolculuğunda,3 numarada otururken Manisa yolunda zifiri karanlıkta,siyah motor,siyah pantolon,siyah mont,siyah kask kombinasyonlu motorcu arkadaş otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulduğu için 4 teker sürücülerine karşı olan ön yargım kırılmış durumda.SİMSİYAH GİYİNİRSEN KESİNLİKLE GÖRÜNMÜYORSUN.Bizzat olayın merkezinden tecrübe ettim.Şoför sövmekte haklıydı.:pale:4 TEKER SÜRÜCÜLERİ BİZİ FARK ETMEK İÇİN UĞRAŞMIYOR,BİZ KENDİMİZİ FARK ETTİRMEK İÇİN UĞRAŞMALIYIZ...Biraz uzun bir anı oldu ama,affınıza sığınıyorum.Ha bu arada sonuç mu,simsiyah motorcu arkadaş zifiri karanlığın içine karıştı ve gözden kayboldu.Şoför ise haklı olarak motorcuya o kadar kızdı ki,3 numarada duman altı oldum:mrgreen:TIRLA KAFA KAFAYA GELEYİM KORKMAM,BU ŞEYTAN İCADINDAN TIRSIYORUM(Kaptanın sözü)...:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
esprili ve güzel bir anlatım teşekkürler

Bu abimizi herkes fırsat buldukca tvden takip etsin ki program yayından kalkmasın . Ben ilk başlarda cok basit diye düşünmüştüm anlatış tarzı yüzünden . Sonra internetten biraz bakınınca cidden doğru yaptığını anladım. Güzel bir program olmasının yanı sıra ciddi anlamda motosiklet adına tek program . Mümkünse bu program adına bi başlık sabitleyip her bölümü paylaşılsın :)

Arkadaşlar peki 250cc ile başlamak çok sakat mı? Ben küçük bir ilçede olduğum için 2. el pazarı çok durgun yani aldığım motor bende baya bi kalacak gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar