Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir video. yeni başlayacak bir arkadaşıma göderip izlemesini istedim hemen. teşekkür ederim...

Çok güzel noktalara değinilmiş ancak sadece scooter örneği olmamış. cbf150 eğer çok istenirse ss tarzı yzf r125 veya cbr 125 örnekleride konmalıydı diyorum. Birde scooterın o minik tekerlekler ile pekte güvenli olduğunu düşünmüyorum..

'1000lik olmaz 600lük olur ama' konusuna değinilmesi güzel olmuş..

video için teşekkür ederiz abi motorsiklet sürmesine başlayacaklar için yararlı olacağını düşünüyorum motor alacakları zaman :cat:

başlangıç scooter denmiş ama vitesli küçük cc bir şey dense daha iyi olurdu. vites debriyaj alışkanlığı kazanımı konusunda daha faydalı olurdu.

Bir ara bizim sitedeki 600 lük ve litrelik tartışması geldi aklıma:mrgreen:
Sahi nerelerde o Mersin li yiğit delikanlı?Litreliğinle mutlumu şu aralar:p

Ben videoyu şuanda izleyemiyorum, ses de yok zaten... Nedir, sadece scooter lar üzerine yapılan bir inceleme/tavsiye mi yani?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hiç resmiyet yok üslupta, gayet iyi :)
üstat bu videoyu tv deki programda da yayınladın mı?

scooter da motosiklet duygusu daha zayıf olduğu için düşük hacimli bir vitesli daha ideal diye düşünüyorum başlangıç açısından.
eğer ifrat noktasında düşünürsek scooter yerine mobylette tavsiye etmek gerek, gördüğüm bütün iyi motorcuların hatırı sayılır bir mobylette geçmişine sahip

asm

Yahu Barkın bey scooter tavsiye ediyorsun ama fıstık gibi yeşil Z750 ile tek teker yapınca scooter ile motora başlamaya niyet edecekler yemimini bozuyor sonra. :)

Yanlış örnek oluyorsunuz efenim :p

Şaka bir yana,

Tavsiye niteliğindeki eğlenceli bu video için teşekkürler.

İlgiyle izliyoruz sizi.

Sunucu kendini cok gelistirmis. Espiriler, sunum cok rahatlamis. Konu 10 numara. Tebrik ederim. Bu videoyu izledikten sonra halen ne motor ile baslayacam diye biri soruyor ise, heleki SS makina diyor ise, hemen beyin nakline basvursun derim.

süper paylaşım için teşekkürler :)
şuanda sessiz izlemekle yetiniyorum akşama izleyecem
Ben bu altın elbiseli dayıyı seviyorum yahu incelemeleri çok güzel oluyor.:cherry:
Ama daha çok paylaşım istiyoruz:rendeer:

mükemmelsiniz, tebrikler.
çok güzel yerlere dğeinilmiş .::alkiis::::alkiis::

Carl Gustav videonun ilk saniyelerinde Z750R gördüm. Onun test videosu ne zaman yayınlanıyor? :)

Bu arada paylaşım için tşk:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok kişi neden scooter tavsiye etmiş vitesli daha iyi falan demiş ama zaten videoda gayet güzel söylemiş. Daha 2 tekerlekli bir taşıtla trafikte nasıl gidilir, ne yapılır bilmeyen birisi vites, debriyaj derken yola ve çevresine yeterli dikkati veremeyebilir. Daha önce araba kullanmış birisi için çok sorun olmayacaktır belki ama ilk kez bir motorlu taşıt kullanan birisi için biraz daha karmaşık olabilir. Bunu vitesliyle başlanmaz anlamında söylediğini düşünmüyorum ama ilk kez trafiğe çıkacak biri için scooter küçük tekerleklerine rağmen daha güvenli olabilir.

Carl Gustav videonun ilk saniyelerinde Z750R gördüm. Onun test videosu ne zaman yayınlanıyor? :)

Bu arada paylaşım için tşk:cat:

Onun test videosunu yayınlamıştı zaten. Şu videonun içinde mevcut;
http://www.vimeo.com/22091921

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar