alpinestrars- revit

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

mzy

Merhaba ben haftasonu motoselladan alpinestars t-jaws air (yazlık modeli) aldım 700 tl idi ama şuan nakite yüzde 25 indirim yapıyorlar 540 gibi bişeye geldi birde aynı yerden yazlık deri eldiven aldım alpinestars gpx mavili olanını aldım :) oda 515 tlidi indirimle uygun oldu ben bayağı ataştırdım bunları öneririm.mont olarak yine alpinestars ın viper air var oda iyi daha uygundu fiyatı .sen o mağazaya git bi dene bence hazır indirim varken.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Beden ne kullanıyosun bilmiyorum ama bu eldiveni ben de düşünmüştüm, burada gösterildiği gibi beden bulunmuyo bu modelde. Normalde iyi bir eldiven. Ama distribütöründe bile bedeni yoktu en son.

mağazaya gitme imkanım yok şuan ağrıdayım eldiven için de dediğin fiyat bütçemi aşıyor..

ikiside güzel ürünler ama ceket olarak komple siyahı tercih etmeni pek tavsiye etmem yazın güneşin altında giderkende pişirir ne kadar file mont olsada.

ona şimdi söyleyince dikkat ettim hiç bi yerde bulamazsın uğraşma mı diyon yani..

mzy

He ağrıdaysanda sitedende alabilirsin havale ile yine yüzde 25 indirim varmış ben revitin o montunuda denedim ama benim vücuduma pek uymadı alpinestars daha güvenli geldi ama çok satılan bi ürün mutlaka revitte güvenlidir

önerebileceğin farklı marka veya model var mı ? beyaz da çabuk soluyor diye duymuştum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

peki önerebileceğin farklı bi model marka var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

bakarım onlara da teşekkürler zaman ayırdığın için

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

söyledğin model filesiz dimi ? bi göz gezdirdim de 4 mevsim kullanılanlardan onlar çok sıcak olmaz mı yazın ? filesi falan da yok galiba

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Yazlik-File-Mont-GT-R-Air-Siyah_13130.html
http://www.motosikletaksesuarlari.c...-Motosiklet-Eldiveni-Spartan-Siyah_17556.html
Merhaba bu ikisinde karar verdim size de sormak istedim. iyi mi bu fiyata daha iyisini bulanilirmiyim marka takıntım yok daha iyi korusun yeter:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Bi Fİkri olan yok mu ?

Bence ikisi de güzel, fuarda varsa montu alamazsam bile eldiveni alırım.

eldivenin bedeni yok ama mont iyi gibi duruyor fuara gelme imkanım olsaydı keşke..

O eldiveni inceledim ben alınacak bir eldiven değil. Çok dayanıksız ve ucuz geldi gözüme. Smx'di yanılmıyorsam deri olan bir modeli var en azından onu almanız sizin yararınıza olacaktır...

deri yazın çok terletmez mi ? bilmediğimden soruyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

http://www.motosella.com/alpinestars-smx-3-air-eldiven-siyah
bahsettiğiniz ürün bu sanırım ?

deri yazın çok terletmez mi ? bilmediğimden soruyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

http://www.motosella.com/alpinestars-smx-3-air-eldiven-siyah
bahsettiğiniz ürün bu sanırım ?

Deri olan bölgeler sürtünmeye en çok müsait olan bölgeler. Fiyatta çok iyiymiş ben olsam kaçırmazdım. Antalya'da o eldivenler beni terletmedi, Ağrı'yı siz düşünün :)

teşekkürler önerebileceğiniz dizlik var mı ? internnetten sipariş edecem olmazsa geri yollayıp değiştirecem artık yapacak bişey yok.. siyahın bedenini bulamadım beyaza siyah karışık var onu istettim motosıkletaksesuarları.com iadede veya değişimde sıkıntı yaşatıyor mu bi bilginiz var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar