ALPINESTARS mı DAİNESE mi ?

Çok şey yapmamak lazım. Hangi modeli beğeniyorsan, hangisi üzerine tam oturursa onu al.

Görüp-deneyebilme şansım olsa emin olun ikisinin de notunu şak diye verirdim :) Ama ne yazık ki görmeden-denemeden alacağım. Alıp da "ulan diğerini mi alsaydım" demek var. İade etmek değiştirmek ise bir ton kargo parası ve masraf.
Tercihimi büyük ihtimal dainese'den yana kullanacağım, korumalıklarından ve cırtcırtsız olmasından dolayı.

yzo

73241350103072422768.jpg

46013532203312593552.jpg

Ben bu ikisi arasında kaldım. Fikir verebilecek varsa sevinirim.

Yazlık montum Dainese, üzerime dikilmiş gibi.
Kesimi, modeli çok çok güzel.
Koruma konusunda ikisinde de sırtlık yok sanırım. Diğer korumaları da aynı kalitededir diye düşünüyorum.

22.inci post un cevabını ben de merak ile beklemekteyim. :)

Deri alacaktım fakat yazın çok aşırı terleteceğini düşündüğüm ve motor da msx125 olduğu için şimdilik askıya aldım.

yzo

Deri alacaktım fakat yazın çok aşırı terleteceğini düşündüğüm ve motor da msx125 olduğu için şimdilik askıya aldım.

Bende deriden bu sebeple vazgeçtim :) umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur

2.'yi (dainese) kullanan biri olarak çok memnunum. Mont adına özel olarak sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.

Yzo hydra yagmur geçirmez bi model jaws air bildiğim kadarıyla yagmur suyu falan geçiriyor

Ben bu ikisinin dışında marka önerebilirim, hollanda malı MACNA hem kalitelidir, hem de popüler olduğundan pahalı olan o markalara para vermemiş olursun.

yzo

Yzo hydra yagmur geçirmez bi model jaws air bildiğim kadarıyla yagmur suyu falan geçiriyor

teşekkür ederim.

Dainese 'yi satın aldım. Fikirlerini esirgemediği için aLoneman arkadaşımıza da teşekkür ederim. Mont elime ulaşıpta kullandığımda sorusu olanlara bende yardımcı olabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Revit jupiter, Benim de kışlık tercihim olacak büyük ihtimalle ...

Hayırlı olsun o zaman korumaları tecrübe etme imkanı vermesin allah
Hee birde bazı dainese sahipleri gibi koluna falan dainese çıkartması yapıştırıp dikmeye çalışma marka delisi gibi bunlara şahit oldu bu gözler ve bir miktar kan geldi :(

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+

Dainese Hydraflux için şöyle bir şeyler yazmıştım zamanında:
http://www.motosiklet.net/forum/giy...ket-sizce-kisin-kullanilirmi.html#post4018851
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/172957-ekipmanini-goster.html#post4052482

Revit jupiter, Benim de kışlık tercihim olacak büyük ihtimalle ...

Revit Voltiac var bende. Büyük oranda memnunum. Bugün kar yağarken içimde tişört+ince triko vardı, hiç üşütmedi. Ama astarını kısa tutmuşlar, bel çevresini tam sarmıyor.
Jupiter bildiğim kadarıyla spor kesim olan model. Kışlık mont almadan önce denemiştim ve hem rahatsız hem de çok kısa gelmişti. Bel uzatması + bellik takviyesi yapmanız gerekir.

yzo

Hayırlı olsun o zaman korumaları tecrübe etme imkanı vermesin allah
Hee birde bazı dainese sahipleri gibi koluna falan dainese çıkartması yapıştırıp dikmeye çalışma marka delisi gibi bunlara şahit oldu bu gözler ve bir miktar kan geldi :(

gözlerin için üzüldüm. Ben daha cok sadelikten yanayım. Tavsiye ve iyi dileklerin için teşekkür ederim:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar