İtalyan markasıdır, çok kalitelidir, kalitesinden fazlası fiyatıdır. Bu bilgileri de baban vermez valla :bounce:
İtalyan mı

))) iyiymiş
kalitesinden fazlası fiyatıdır kısmını anlamadım ama, çok kalitelidir kısmına sonuna kadar katılıyorum..
Türkiye`ye eskiden speedcity, sonrasında da otosever getiriyordu sanırım ama şimdilerde sipariş usulu bir iki tedarikçi firma da getiriyor diye biliyorum.
Öncelikle alacağın ürünün orjinal olup olmadığını bir kontrol et.Stilden çok, performans sürüşlerine uygun kıyafetler üreten bir firma olduğundan,
kolay Kolay modellerinde değişikliğe giden bir firma değil o yüzden alpinestars sitesine girip alacağın modelin gerçekte var olup olmadığını bir kontrol et,
malum googletranslate ile zaten site türkçeleştirilebiliyor ve oradan montuna ait özellikleri de okuyabilirsin.
Küçük bir not;
Fiyat performas ikileminde alpinestars, dainese, revit gibi markaları pahalı bulan arkadaşlar için, marka iyi olduğu için pahalı değil, GP Proplus ve Protech serileri kıyafetleri oldukları için
bu kıyafetler bu paralara satılıyor, protect ve proplus serilerde 1000lerce lira ödeyip piste adım dahi atmayan arkadaşların üzerindeki renkli çekici montlar pist dışındaki kullanımlarda
sadece hamallık ve para israfıdır.

Artisliğin lüzümu ve gereği olmadığını düşünen akıllı kişiler için bu firmaların 150-300 $ segmentinde enfes montları vardır incelirse çok rahat bulunabilir
saygılar, sevgiler..