alpinestar eldiven

Sevgili kardeşlerim ve abilerim yurt dışından alpinestars eldiven getirmek istiyorum ürün link teki ürün

http://www.amazon.com/Alpinestars-C...8&qid=1343588950&sr=8-76&keywords=alpinestars

daha önce amazondan alışveriş yapan varsa bu ürünleri satıcı yoksa amazon.com un mu sattığını ürünün kargosu ile ne kadara geleceğini ve amazonun türkiyeye ürün yollayıp yollamadığını bilen var mı ve alpinetars ürünlerinin türkiyede nerede satıldığını bilen var mı

Sevgili kardeşlerim ve abilerim yurt dışından alpinestars eldiven getirmek istiyorum ürün link teki ürün

http://www.amazon.com/Alpinestars-C...8&qid=1343588950&sr=8-76&keywords=alpinestars

daha önce amazondan alışveriş yapan varsa bu ürünleri satıcı yoksa amazon.com un mu sattığını ürünün kargosu ile ne kadara geleceğini ve amazonun türkiyeye ürün yollayıp yollamadığını bilen var mı ve alpinetars ürünlerinin türkiyede nerede satıldığını bilen var mı

Az önce deneme amaçlı satın almayı denedim. Ürünün ülkemiz adresine yollanmadığı uyarısı geldi. Amerikadaniste.com gibi, yurtdışında sana adres veren ve site aracılığıyla buraya yollanan bi adres üzerinden belki satıl alabilirsin, ama sadece eldiven alacaksan astarı yüzünden pahalıya gelir muhtemelen. Bence direk türkiyeden satan yerleri araştır, veya yurtdışından gelicek bi tanıdığını bulmaya çalış. :)

arkadaşlar buradan sipariş vermek isteyen arkadaşlara bende siparış verebılırım,
yanı tek urun degılde 3...5 ürün getırtırız daha uyguna ve daha yuksek sıparıs oldugundan daha uyguna gelebılır belkı???

Super Moderator
Amazon'un kendi sattığı ürünler kısıtlıdır, bu tip ürünleriyse genellikle amazon üzerinden 3.şahıslar satarlar.

Ayrıca satış için ilan verme anında ürünün sadece yurt içine mi, aynı zamanda yurt dışına da mı satılabileceğini belirlemek, kaç günlük kargo opsiyonlarını alıcıya sunmak satıcının seçimine kalmıştır. Yani yurt dışı satış için satıcıyla irtibata geçmeyi deneyebilirsiniz. Amazon'un belirlemiş olduğu yurt dışı kargo fiyatları eklenerek ürün ilanını güncellenebilir. Fakat genellikle amazon'daki dolandırıcılık denemeleri de şu ülkeden bu ülkeden almak istiyorum tipi yalanlarla başladığı için derdinizi düzgünce anlatıp adamı böyle bir şeyin parçası olmadığınıza ikna etmeniz gerekebilir.

Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar