Almanya'daki motorcu arkadaşlar yardımınız lazım :)

Selamlar öncelikle

Almanya'daki arkadaşlarım kask,pantolon,eldiven,mont gibi ekipmanları hangi sitelerden temin ediyorlar acaba ?

Bildiğiniz uygun fiyata ekipman alabileceğim site önerirseniz çok sevinirim dostlarım

Saygılarımla..

Ben almanyada değilim ama genel olarak fcmoto kullanılıyor diye biliyorum

Ben almanyada değilim ama genel olarak fcmoto kullanılıyor diye biliyorum

Ben oraya gidicemde dostum bi süreliğine ordan kask almam lazım eğer hollanda almanya da motorcu arkadaşlar varsa uygun fiyata ekipman aldıkları yerler vardır illaki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

günceldir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İnternetten pek kimsenin aldığını sanmıyorum.
Her yer motosiklet mağazası dolu.
Motosiklet kıyafetlerini denemeden almayı tercih etmezler. Bu kıyafet ve koruma elemanlarının bedeninize tam olarak uyması gerek çünkü.

Genel eğilimi bilemiyeceğim ama Almanya'da lois ya da luis olabilir bir mağazaya gitmiştik.
Ana baba günüydü ve fiyatlar da gayet uygundu.
Orada sorar öğrenirsin.
Başka mağazalar da var.
Mesela benim burda sık ziyaret ettiğim Duffy'nin Almanya'da da mağazaları var.
Nerden alırsan al deneyerek almanı ısrarla öneriyorum.

Motosiklet kıyafetlerini denemeden almayı tercih etmezler. Bu kıyafet ve koruma elemanlarının bedeninize tam olarak uyması gerek çünkü.

Genel eğilimi bilemiyeceğim ama Almanya'da lois ya da luis olabilir bir mağazaya gitmiştik.
Orada sorar öğrenirsin.
Başka mağazalar da var.

Cevap için teşekkürler , aslında burda alacaklarım kask mont pantolon hepsi bedenine kadar belliydi...

Lakin Almanya işi çıkınca yepyeni markalar yepyeni bedenler ortaya çıktı o yüzden çölde yolunu kaybetmiş biri gibiyim :)

Orada sorar öğrenirsin.
Başka mağazalar da var.

Dedigi gibi lois ya da luis adli ben de tam yazilisini bilmiyorum ama baya meshur bir yer varmis ve cok tercih edildigini duymustum. Bence oraya kesin gidin buyuk magazalarinda kask denediginizde ruzgar sesi icin buyuk bir fan ile deneme yapabiliyormussunuz. Bence orayi arastirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar