Almanya'da Toprak Razgatlıoğlu Fırtınası (video)

Almanya’da koşulan Redbull Motogp Rookies Kupası'nda genç sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu birinci oldu.

Türkiye'nin en genç şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, sezonun 6. yarışı için Almanya’da piste çıktı. Redbull Motogp Rookies Kupası'nda bütün dikkatleri üzerine çeken Türk yarışçı, Sachsenring pistinde (3.671 mt.)6. Ayak yarışında birinci oldu. Son tura kadar rakiplerine karşı büyük bir mücadele veren Razgatlıoğlu, damalı bayrağı birinci sırada görerek kupadaki ilk birinciliğini kazandı.

13 Temmuz Pazar günü koşulan sezonun 7. Ayak yarışını Toprak Razgatlıoğlu üçüncü sırada tamamladı. Razgatlıoğlu, bu sonuçla genel klasmanda 75 puanla 4. sıraya yükseldi.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

Toprak Razgatlıoğlu: 2. Yarışta düştüm motoru hiç bırakmadım stop ettirmedim hemen kalkıp yarışa devam ettim Allaha Şükür ikinci kez podyuma çıkarak ve şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırarak İstiklal marşımızı söyleterek birincilik ve üçüncülük kupası ile ülkeme dönüyorum. Beni seven destekleyen ve takip eden herkese çok çok teşekkür ederim.

Yarışın tamamının tekrarı için tıklayın

Ekli dosyalar

• toprak-razgatlioglu-podium-germany.jpg
    toprak-razgatlioglu-podium-germany.jpg
    89.9 KB · Görüntüleme: 39,497
Gururlanmamak elde değil spikerler yarışın 3/4 ünde topraktan ve kusursuz frenlemelerinden bahsettiler.
Düzlükte çok dezavantajlı olmasına rağmen frenleme, viraj tekniği ve Allahın izni ile söke söke birinci olmuş.

La yarış bitti ben hala çözemedim Toprak hangisi :mrgreen: :queen: Finish çizgisinde gördük :queen:

http://live.redbull.tv/events/417/red-bull-rookies-cup-2014-sachsenring-r7/#

pazar gunu yarisinin linki bu

Helal olsun valla çok daha büyük bir pilot olur inşallah. Ağzımız açık elin Rossisi Marquezi izleyeceğimize vatanamızın bizim "toprak"larımızın çocuğunu izlemek onla birlikte heycanlanmak çok daha güzel olacak inşallah :thumleft:

uzun süre ikincilik için mücadele etmiş, birinci sıradaki yarışçı düşünce 5 tur kala liderliği alıp bırakmamış. Helal olsun, tekrarını izlerken bile heyecan yaptım. ÇOk güzel yarış olmuş 6. ayak.

Spikerler öve öve bitiremediler. Anladığım kadarı ile ağırlığından dolayı dezavantajı olmasına rağmen yeteneği sayesinde birinci olduğuna vurgu yapıp durdular.

Senin girdiğin her mücadelede spiker gerçekten kendinden geçiyor o nasıl dalış toprak adam fizik kurallarını altüst etti dedi :) yolun açık olsun

Bravo! Bu çocuk ileride çok büyük başarılara imza atacak. Motoruna Tayyip resmi de yapıştırmayacak (inşallah).Başarılarının devamını diliyorum.

sağdaki hırsından patlamak üzere =) Toprak ikisinden de farklı duruyosun, yolunda başarılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar